Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 15 – 21 ianuarie

1 săptămână in urmă 22

Citește Horoscop săptămânal Rac. Previziuni pentru perioada 15 - 21 ianuarie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Rac și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Rac – 15 - 21 ianuarie


Pe 15 ianuarie, relațiile de muncă pot fi subiectul unor confruntări de opinie; nevoia de a invoca un text de lege. Între 15 ianuarie, după ora 18:11', și dimineața zilei de 18 ianuarie, Luna va tranzita casa I a acestor nativi și-i va influența în mod special, pentru că, la începutul zilei de 18 ianuarie, se va produce faza de Lună Plină în Rac.


Acestora li se vor revela niște convingeri și adevăruri în relația cu alte sectoare de viață și activitate cărora va fi bine să le dea curs. Moment al unor trăiri interioare intense, pline de miez, care îi vor motiva de-acum încolo pe acești nativi. Între 18 ianuarie, după ora 6:03', și după-amiaza zilei de 20 ianuarie, provocări financiare care le vor pune nativilor în față o realitate de care trebuie să țină cont și care va sublinia nevoia ca aceștia să nu se lase înfrânți, influențați, manipulați, intimidați și să-și regăsească tăria de caracter și voința.


Pe 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 18 februarie, va străbate sectorul beneficiilor financiare și materiale obținute cu ajutorul sau prin intermediul unor decizii și contribuții ale unor persoane particulare sau instituții. Nu va fi vorba de o „îmbogățire”, ci doar de schimbări și deblocări ale unor situații care nu le-au permis până acum nativilor să progreseze.


Pe 20 ianuarie, Uranus va reveni la mișcarea directă și va patrona o perioadă mai utilă pentru că va opera schimbările necesare în planul relațiilor interumane și va crea și disponibilitățile exterioare pentru a stabili noi relații, noi contacte, noi apropieri pe fondul regăsirii Racilor, pe aceeași lungime de undă, ca univers de preocupări și proiecte, cu alte persoane, cu care vor putea coopera sau desfășura activități utile care să le dea satisfacție.


Între 20 ianuarie, după ora 16:02', și 21 ianuarie, posibile relații cu instituțiile administrative, efort de informare și lămurire.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă