Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 7 – 13 august 2021

2 luni in urmă 77


Citește Horoscop săptămânal Pești. Previziuni pentru perioada 7 - 13 august 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Pești și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Pești – 7 - 13 august 2021


În prima parte a zilei de 7 august, contextul astral nu indică decât puține argumente pentru o evaluare mai profundă: concentrare pe probleme care impun seriozitate și detașare de factorii perturbatori (glume, conversații, plimbări, (de)gustări, conversații sau mondenități).


Între 7 august, după ora 10:32, și după-amiaza zilei de 9 august, axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul influenței Lunii Noi în Leu din 8 august, care va solicita funcția inimii (tulburări de ritm cardiac, tensiune arterială), sistemul vascular, în special cel venos (circulație periferică), sistemul nervos central (activitate cerebrală) și cea periferică cu un accent pe mobilitate și funcționare a picioarelor de la genunchi în jos (amețeli, tulburări de echilibru), ochii (văzul), funcționarea coloanei vertebrale.


Vor fi tulburate gândirea, rostirea, procesele mentale. Contextul astral puternic și angajant se poate reflecta și în regimul de muncă.


Între 9 august, după ora 17:56, și sfârșitul zilei de 11 august, relațiile parteneriale intră pe o nouă direcție care presupune calm, răbdare și metodă, detașare de părerile personale și de factorii subiectivi, gândire clară, pragmatică, atitudine corectă și profesionism în abordarea chestiunilor mai mult sau mai puțin litigioase, altele decât cele care privesc relațiile conjugale. Acest context, favorabil multor rezoluții parteneriale onorabile și profitabile, se va ridica la o cotă și mai mare de avantaj în urma intrării planetei Mercur în acest sector.


În tranzit prin zodia Fecioarei, el va fi puternic (în domiciliu și în exaltare totodată), ceea ce îi va spori virtuțile cognitive și disponibilitatea spre o exprimare coerentă și bine primită de către interlocutori până pe 30 august. Între 11 august, după ora 23:08, și 13 august, oscilații și îndoieli cu privire la oportunitatea unei inițiative care “costă bani”.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă