Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 10 – 16 aprilie 2021

1 lună in urmă 11


Citește Horoscop săptămânal Pești. Previziuni pentru perioada 10 - 16 aprilie 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Pești și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Pești – 10 - 16 aprilie 2021


În dimineața zilei de 10 aprilie, momente relaxate, pline de speranță. Între 10 aprilie, după ora 09:11, și seara zilei de 12 aprilie, nervi din cauza banilor, griji din cauza salarizării. Spaima pentru ziua de mâine dacă, la locul de muncă, unii Pești se confruntă cu restructurări, cu disponibilizări sau cu crize de plasament a forței de muncă.


Revoltă față de măsurile care nu duc la nimic bun în plan profesional. Această stare de spirit, greu de temperat va fi acut resimțită în preajma zilei de 12 aprilie, când va avea loc Luna Nouă în Berbec.


Atenție că, această etapă prefigurează o serie de evenimente care vor mai avea loc în anul 2021 și, din nefericire, și în 2022, în strânsă legătură cu ceea ce se petrece în această perioadă în regimul banilor câștigați din muncă proprie. De aceea, nu sunt indicate reacțiile intempestive, la mânie și nici acceptarea unor soluții lipsite de susținere financiară, profesională sau socială care se vor epuiza repede, readucând în prim-planul atenției lor aceiași problemă.


Prudență, calm și spirit practic înaintea oricărei hotărâri cu privire la veniturile curente. Între 12 aprilie, după ora 20:44, și dimineața zilei de 15 aprilie, dialoguri cu persoane echilibrate, competente care le pot da Peștilor informații corecte și sfaturi avizate, născute dintr-o temeinică experiență personală sau cunoaștere profesională.


Acest context favorabil nativilor nu va fi preluat și dezvoltat de planeta Venus care, în seara zilei de 14 aprilie, va intra în zodia Taurului şi, până pe 9 mai a. c., va funcţiona ca un protector şi ca un benefic, mai ales pe calea informațiilor, avertismentelor, sfaturilor și cunoștințelor necesare venite pe diferite căi: învățătură, dialog interuman, școală, în general. Între 15 aprilie, după ora 09:35, și 16 aprilie, activități de rutină, dialoguri cu rudele, informații necesare pentru viața de familie.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă