Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 7 – 13 august 2021

2 luni in urmă 14


Citește Horoscop săptămânal Leu. Previziuni pentru perioada 7 - 13 august 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Leu și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Leu – 7 - 13 august 2021


În prima parte a zilei de 7 august, Leii vor avea tendința de a nu se implica în activități publice, de a rămâne departe de forfota cotidiană, de a amâna participarea la unele activități care nu sunt neapărat necesare.


Între 7 august, după ora 10:32, și după-amiaza zilei de 9 august, Luna le va da celor care s-au născut în zodia Leului o remarcabilă susținere astrală, ceea ce înseamnă că nativii vor fi într-o bună formă fizică și psihică, vor fi motivați, dar și dornici de revanșă, mai ales dacă o relație partenerială sau un raport de colaborare s-a alterat de-a lungul timpului. Acest impuls va fi resimțit de către Lei ca un adevărat motor pentru acțiunile lor din cauza Lunii Noi în Leu, din 8 august, care poate contura, pentru mulți dintre ei, premisele unei noi ipostaze de viață.


Între 9 august, după ora 17:56, și sfârșitul zilei de 11 august, atenție la bani, la administrarea lor chibzuită, dar și la felul în care și-ar putea plasa cât mai bine forța de muncă; tendința va continua până pe 30 august, pe fondul influenței utile, constructive, venite din partea planetei Mercur, care, în ziua de 12 august, va intra în zodia Fecioarei, postură din care va accentua pragmatismul, metoda și hărnicia.


Între 11 august, după ora 23:08, și 13 august, Leii vor arăta indiferență față de chestiunile neimportante pentru ei în care frații, vecinii sau cunoscuții ocazionali vor încerca să-i angajeze și vor ezita sau vor evita să se implice în solicitările ori ofertele acelora dacă nu le aduc vreun beneficiu sau dacă nu au suficiente informații lămuritoare despre ele.


Cea mai importantă provocare a întregii săptămâni vine de la relațiile parteneriale și de la ipostazele publice socio-profesionale care vor evolua pe coordonate încărcate de conflicte, “războaie” personale, divergențe de opinii și interese, multe dintre relații îndreptându-se, după 13 august, spre un conflict deschis.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă