Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 6 – 12 noiembrie

3 săptămâni in urmă 23

Citește Horoscop săptămânal Leu. Previziuni pentru perioada 6 - 12 noiembrie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Leu și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Leu – 6 - 12 noiembrie


Între 6 și 8 noiembrie, instabilitate psiho-emoțională; nativii vor oscila între păreri, impresii și trăiri interioare cu privire la o persoană sau la o relație afectivă, nemaiștiind ce e corect și adevărat și ce este impresie subiectivă și neadevăr.


În acest răstimp, nu trebuie să fie luate decizii importante cu privire la viitorul unei relații, mai ales că ei înșiși pot să creeze o impresie deformată în ochii și în sufletul celor dragi, punându-i pe aceia, la rândul lor, pe gânduri. Pe 6 noiembrie, imediat după miezul nopții, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 24 noiembrie, va străbate sectorul relațiilor de familie și al treburilor casnice.


Acestea vor fi supuse unui stres, nativii devenind deseori refractari și necooperanți. Mai complicat va fi cazul celor ce duc cu ei povara unor relații de familie dezordonate, deloc armonioase și greu de gestionat ori care sunt victimele unor relații de familie care le grevează personal, moral, material sau social întreaga evoluție, de unde și legitimele revolte și mânii.


Între 8 noiembrie, după ora 3:04', și dimineața zilei de 10 noiembrie, Leii se pot bucura de stabilitate la locul de muncă; hărnicie, sacrificiu personal de timp, de răbdare sau de relaxare pentru a duce la sfârșit un proiect. Între 10 noiembrie, după ora 5:03', și dimineața zilei de 12 noiembrie, situații ieșite din comun care vor influența una sau mai multe relații ale nativului în plan partenerial. Soțul sau soția câte unui nativ se poate purta ciudat, inexplicabil (aparent) și provocator.


Nu permiteți colaboratorilor sau subalternilor să cultive jocul, aparent inofensiv, al glumelor pe muchie de cuțit, al sarcasmului în spatele cărora se ascunde disprețul personal sau dorința de a-l pune pe Leu în situații delicate. Din 12 noiembrie, după ora 9:54', și până pe 14 noiembrie, posibil mic câștig sau avantaj material.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă