Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 15 – 21 ianuarie

1 săptămână in urmă 16

Citește Horoscop săptămânal Leu. Previziuni pentru perioada 15 - 21 ianuarie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Leu și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Leu – 15 - 21 ianuarie


Pe 15 ianuarie, momente de enervare când nativii nu vor mai ști ce să creadă despre câte un prieten; divergențe, întâmplări de viață curentă care vor scoate în evidență carențele de caracter ale unui cunoscut, informații neplăcute, alarmante care-l vor indispune pe cel născut în zodia Leului. În plan afectiv, nativii vor simți nevoia să afle adevărul și să înțeleagă cu cine au de-a face.


Între 15 ianuarie, după ora 18:11', și dimineața zilei de 18 ianuarie, axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul Lunii Pline în Rac, din 18 ianuarie, care le va pune nativilor la încercare rezistența fizică și echilibrul organic; influența va fi resimțită mai clar de către nativi în acel sector al fiziologiei lor care este mai încercat de sensibilități sau de o afecțiune anterioară.


Aceste solicitări astrale se vor atenua după 20 ianuarie. Între 18 ianuarie, după ora 6:03', și după-amiaza zilei de 20 ianuarie, Luna va tranzita casa I a personalității și le va da forță fizică, vigoare și un bun autocontrol.


Pe 20 ianuarie, în zorii zilei, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 18 februarie seara, va străbate casa relațiilor parteneriale; alături de Mercur și Saturn, el va modela într-un chip imprevizibil acest sector, introducând note inedite sau de bruschețe cum ar fi, de exemplu, încetarea bruscă și nedorită a unui contract sau a unei relații personale. Evoluție atipică în contextul unor anchete și procese sau conflicte în care vor fi implicate și instituțiile statului.


Tot pe 20 ianuarie, Uranus va reveni la mișcarea directă și, prin asta, va fi un factor de progres, de inițiativă și de reacție necesară a nativilor în fața unor ipostaze de viață socio-profesională (deblocări de posturi, transferuri, aprobări importante). Între 20 ianuarie, după ora 16:02', și 21 ianuarie, context banal, dar judicios pentru regimul veniturilor și al cheltuielilor.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă