Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 7 – 13 august 2021

2 luni in urmă 20


Citește Horoscop săptămânal Gemeni. Previziuni pentru perioada 7 - 13 august 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Gemeni și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Gemeni – 7 - 13 august 2021


În prima parte a zilei de 7 august, o chestiune bănească de interes minor sau care se va rezolva fără prea mult stres. Între 7 august, după ora 10:32, și după-amiaza zilei de 9 august, sectorul comunicării ar putea fi marcat de evenimente care vor ieși în evidență prin stilul și conținutul diferit al conversațiilor: va fi vorba de întâlniri importante, de prezentarea nativilor în fața unui juriu, a unei comisii, de o audiție, o probă, un concurs.


Secvența va avea și o miză pedagogică, mai ales dacă va fi vorba de cei tineri, pentru că ei vor avea șansa ca, în urma admiterii lor în diferite instituții de profil, să-și poată continua studiile, să aprofundeze o materie, o preocupare.


S-ar putea ca ofertele să fie numeroase și contradictorii, punându-i pe nativi în dificultatea de a alege rapid o variantă. Fiind vorba de impactul Lunii Noi în Leu din 8 august, este de bănuit că evenimentele se vor petrece în cascadă; uneori, această cadență s-ar putea să nu le permită Gemenilor o aprofundare sau o documentare temeinică, de unde și nevoia de “a merge pe intuiție”, de a recurge la fler sau la inspirația de moment. Unii vor alege bine.


Relațiile cu străinătatea vor fi agitate și nu întotdeauna convenabile. Gemenii pot avea problemele cu autoritățile, cu reprezentanții unor instituții „care poartă uniformă” sau cu aplicarea legii și a măsurilor de verificare și control. E cazul să fie receptivi sau cooperanți. Între 9 august, după ora 17:56, și sfârșitul zilei de 11 august, activități domestice, treburi administrative, întocmirea de acte și înscrisuri legale.


Între 11 august, după ora 23:08, și 13 august, stare interioară relaxată, nevoie de tihnă, detașare de factorii enervanți sau obositori. În ziua de 12 august, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 30 august, le va îndrepta atenția Gemenilor spre chestiunile legate de casă, familie și inițiative concrete.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă