Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 6 – 12 noiembrie

4 săptămâni in urmă 24

Citește Horoscop săptămânal Gemeni. Previziuni pentru perioada 6 - 12 noiembrie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Gemeni și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Gemeni – 6 - 12 noiembrie


Între 6 și 8 noiembrie, la începutul zilei, relațiile parteneriale vor evolua în nota astrală configurată de mai mult timp care presupune instabilitate în decizii, atitudini oscilante, premise în care se amestecă factorii subiectivi (părere personală, tentativă de manipulare, ordine contradictorii de la superiori).


Pe 6 noiembrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 24 noiembrie, va străbate sectorul sănătății de fiecare zi, context în care va accentua stările interioare dizarmonice legate, provocate sau manifestate în cadrul relațiilor de muncă sau în legătură cu desfășurarea unei activități profesionale curente. Firește că, străbătând sectorul casei a VI-a, Mercur va introduce factori perturbatori prin dezinformare, păcălire, amăgire, adevăruri rostite parțial sau chiar ascunse.


De aceea, orice ofertă sau chiar explicație pentru o neregulă produsă în relațiile de muncă va trebui privită cu multă atenție și, cu atât mai puțin, ea nu va trebui acceptată ca o formă de capitulare, pentru că nu va fi vorba de un raport corect între angajat și angajator, ci de unul viciat de tertipuri.


Între 8 noiembrie, după ora 3:04', și dimineața zilei de 10 noiembrie, posibilă rezolvare în plan financiar, dar cu rezultate mult sub așteptări sau sub necesarul rezolvării unei teme de viață.


Între 10 noiembrie, după ora 5:03', și dimineața zilei de 12 noiembrie, tulburări de crez și convingeri pe fondul unor descoperiri, revelații, afirmații și demonstrații publice care nu pot fi puse la îndoială și care vor dezvălui latura ascunsă a unei persoane, a unui proiect, a unui demers socio-profesional în care nativul s-a angajat și care, în acest context, pare de-a dreptul greșit, inutil sau periculos a fi menținut. Din 12 noiembrie, după ora 9:54', și până pe 14 noiembrie, impact favorabil pe care prestația unui nativ o poate avea asupra publicului sau într-un cadru oficial.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă