Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 6 – 12 noiembrie

4 săptămâni in urmă 21

Citește Horoscop săptămânal Fecioară. Previziuni pentru perioada 6 - 12 noiembrie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Fecioară și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Fecioară – 6 - 12 noiembrie


Între 6 și 8 noiembrie, discuții în familie care bat pasul pe loc și nu iau în calcul soluțiile adecvate. Pe 6 noiembrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 24 noiembrie, va străbate, din perspectiva cerului de naștere al Fecioarelor, sectorul comunicării și al achizițiilor de informații curente ori a micii școlarități, dar, alături de Soare și de Marte, el nu va genera decât raționamente bazate pe impresii personale, pe feelinguri, pe reacții subiective (antipatie, ostilitate, neîncredere), cele mai multe dintre ele dobândite de-a lungul unor relații personale care nu au funcționat întotdeauna comod, corect sau util nativilor.


Fecioarele vor da replici sarcastice, vor da dovadă de un umor usturător, vor alimenta controverse și vor dori să demonstreze că au dreptate în speranța că astfel își vor lua revanșa sau îi vor pune pe unii „la locul lor”.


Între 8 noiembrie, după ora 3:04', și dimineața zilei de 10 noiembrie, nativii vor da dovadă de o mare putere de stăpânire a sentimentelor și impresiilor de moment cultivate din dorința de a nu greși și de a nu se lăsa duși de valul trăirilor interioare, efervescente, dar înșelătoare, în viziunea lor.


Între 10 noiembrie, după ora 5:03', și dimineața zilei de 12 noiembrie, solicitare semnificativă a fiziologiei sistemului nervos central și periferic, a circulației venoase și periferice. Se pot produce stări de spirit generatoare de anxietate, de nervozitate, de stress, de insomnie, puseuri de hipertensiune sau tulburări de gândire (incapacitatea de a se concentra, de a depune un efort mental susținut pe o perioadă mai mare de timp).


Din 12 noiembrie, după ora 9:54', și până pe 14 noiembrie, amabilitate și disponibilitate spre dialog, înțelegere și cooperare cu unii parteneri sau în contextul unor ipostaze de muncă și viață care implică interese majore sau dispute ideologice.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă