Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 14 – 20 august 2021

2 luni in urmă 25


Citește Horoscop săptămânal Fecioară. Previziuni pentru perioada 14 - 20 august 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Fecioară și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Fecioară – 14 - 20 august 2021


Între 14 și 16 august dimineața, informații care enervează, pun pe jar, dezinformări, provocări, puneri în vină gratuite, acuzații verbale la locul de muncă cu privire la calitatea muncii și a competenței nativului care se va vedea obligat să se apere, să explice, să demonteze respectivele acuzații mai mult sau mai puțin întemeiate.


Între 16 august, după ora 06:12, și dimineața zilei de 18 august, nu va fi o perioadă marcată de evenimente clare, lesne de identificat și apreciat dar Fecioarele vor trăi în acest răstimp cu o senzație de disconfort interior, de nemulțumire, de neîncredere sau chiar de spaimă în fața zilei de mâine ca în fața unei mari și temătoare ipoteze de viață.


În ziua de 16 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, până pe 10 septembrie, va străbate casa banilor câștigați din muncă proprie. Micul Benefic va funcționa armonic, protejându-le veniturile dobândite prin efort personal, le va da un oarecare spor, va bloca secvențele în care ar putea fi păcăliți sau ei înșiși ar putea face evaluări greșite și ar putea fi furați.


În preajma zilei de 1 septembrie, Venus le-ar putea da multora câștig de cauză în litigii de muncă sau în revendicările legitime. Între 18 august, după ora 08:08, și dimineața zilei de 20 august, calm și cumpătare în fața unor secvențe care pun inima pe jar. Nativii nu își vor reprima trăirile, sentimentele sau emoțiile și le vor ține în frâu pentru a nu se lăsa duși de valul unor impresii care să le tulbure ordinea lăuntrică.


Din 20 august, după ora 11:49, și 23 august, surprize, nu toate plăcute, legate de locul de muncă (regim, program, modificări, punerea în aplicare a unor măsuri mai mult sau mai puțin justificate) care nu le vor conveni nativilor dar pe care vor fi obligați să le onoreze (aspect de constrângere). Atenție, în continuare, la fiziologia aparatului cardio-vascular.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă