Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 10 – 16 aprilie 2021

3 săptămâni in urmă 41

Citește Horoscop săptămânal Fecioară. Previziuni pentru perioada 10 – 16 aprilie 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Fecioară și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Fecioară – 10 – 16 aprilie 2021

În dimineața zilei de 10 aprilie, posibilă ipostază comodă în relațiile parteneriale care poate alimenta speranța că lucrurile vor merge mai bine. Între 10 aprilie, după ora 9:11, și seara zilei de 12 aprilie, un conflict poate izbucni din senin, între nativi și una sau mai multe rude ori persoane cu care trebuie să împartă un patrimoniu, o moștenire, niște dividende.

Situația pare să se intensifice chiar și în absența unor argumente logice, justificate moral, material sau juridic, doar pe fondul “inflamării” astrale din preajma zilei de 12 aprilie, când, la ora 5:30, se va produce Luna Nouă în Berbec. În acest context încărcat de subiectivism, nativilor le va fi imposibil să găsească o soluție de împăcare sau o rezolvare rezonabilă.

Subiectivismul, egoismul, exagerarea până la absurd a unei (unor) pretenții vor transforma întâlnirea Fecioarelor cu adversarii lor într-o dispută fără sfârșit care s-ar putea prelungi până în 2022. Între 12 aprilie, după ora 20:44, și dimineața zilei de 15 aprilie, universul convingerilor interioare va cunoaște un respiro. Fecioarele vor face efortul să rămână lucide, cerebrale, stabile în emoții din frica de a nu face pași greșiți.

Această tendinţă va fi preluată, din seara zilei de 14 aprilie, de către planeta Venus, care va intra în zodia Taurului şi se va plasa în casa conştiinţei, a investiţiilor de încredere şi a progresului profesional. Până pe 9 mai a.c., nativii se vor putea lămuri cu privire la oameni, proiecte, evenimente, idei şi iniţiative.

Între 15 aprilie, după ora 9:35, şi 16 aprilie, unii vor fi obligaţi să participe la şedinţe, la întruniri, la sesiuni de comunicări, la dezbateri, interviuri și conferinţe de presă. Vor fi în vervă, vor fi mereu “pe fază” cu un răspuns adecvat sau cu o reacție inspirată în situațiile delicate, se vor strecura abil printre provocări și vor ieși învingători sau măcar onorabil.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă