Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 7 – 13 august 2021

2 luni in urmă 40


Citește Horoscop săptămânal Capricorn. Previziuni pentru perioada 7 - 13 august 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Capricorn și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Capricorn – 7 - 13 august 2021


În prima parte a zilei de 7 august, posibilă întâlnire de lucru în vederea unei negocieri, a unei tranzacții care va eșua, va fi amânată sau ratată din lipsă de “combatanți”. Între 7 august, după ora 10:32, și după-amiaza zilei de 9 august, cele două case ale banilor și bunurilor vor fi puse din greu la încercare de presiunea evenimentelor pe care le va declanșa Luna Nouă în Leu din 8 august: certuri, schimbarea bruscă de strategie și de opinie a părții adverse în contextul unui litigiu (conflict) cu miză materială (partaj, revendicare, succesiune, pretenții, drepturi cuvenite).


Există o puternică notă de încălcare a legii sau de nesocotire a prevederilor legale, a procedurilor (termen, expertize, concluzii, strângeri de documente sau de mărturii) care viciază procesul în sine, făcând astfel inutil și imposibil orice dialog.


Există și varianta ca nativii să fie afectați de evenimentele pe care le trăiesc unii membri din familia lor sau din anturajul apropiat lor a căror schimbare de statut și de condiție (fizică, de viață, de sănătate, profesională, socială, legală) să le creeze Capricornilor disfuncții în plan material și, ulterior, prin recul, și în alte sectoare de viață.


Între 9 august, după ora 17:56, și sfârșitul zilei de 11 august, planul ideilor și al convingerilor se va consolida prin judecată corectă și prin raționamente realiste. Din 12 august, când Mercur va intra în zodia Fecioarei, se vor consolida aspectele care țin de gândire și de acțiune practică.


Bună capacitate de a specula situațiile ivite pe neașteptate care le pot oferi nativilor avantaje de imagine ori de statut profesional. Între 11 august, după ora 23:08, și 13 august, prudență și reticență în cazul unor decizii și inițiative îndrăznețe care ar putea să nu fie bine primite de către colegi, de un colectiv de muncă, de un grup de lucru, de opinia publică.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă