Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 7 – 13 august 2021

2 luni in urmă 18


Citește Horoscop săptămânal Berbec. Previziuni pentru perioada 7 - 13 august 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Berbec și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Berbec – 7 - 13 august 2021


În prima parte a zilei de 7 august, preocupări legate de casă, de rude sau de activitățile domestice curente. Între 7 august, după ora 10:32, și după-amiaza zilei de 9 august, în sectorul relațiilor sentimentale se vor intensifica mesajele născute din trăirile interioare sporite în intensitate sau chiar declanșate de Luna Nouă în Leu, din 8 august.


Aceasta va da un sens și o direcție multor trăiri ale nativilor care nu s-au putut exterioriza. Alte persoane ar putea aborda un drum nou într-o activitate de profil artistic sau în care e nevoie de talent, de inspirație, de originalitate, de personalitate, ipostaze pe care Berbecii le vor cultiva pentru că le vor da un sentiment de putere, de forță interioară, de valoare personală, ceea le va spori, în egală măsură, și respectul sau admirația de sine.


Alții vor trăi momente încărcate de mândrie, de orgoliu și de vanitate în măsura în care ei se vor putea afirma public în ipostaze meritorii, lăudabile, care-i vor scoate din anonimat sau îi vor plasa în fruntea eșalonului profesional în cadrul căruia nativii se exprimă. Între 9 august, după ora 17:56, și sfârșitul zilei de 11 august, muncă, eficiență, hărnicie, implicare, răbdare, metodă: Berbecii pot fi, pentru câteva zile, niște executanți demni de toată isprava.


Între 11 august, după ora 23:08, și 13 august, efort de a se abține în a spune sau a acționa într-o manieră care i-ar putea deranja pe cei cu care ar intra în dialog pe o temă dată (afaceri, contracte, litigii, negocieri, consultări).


În ziua de 12 august, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 30 august, va străbate sectorul muncii, oferindu-le celor născuți în Berbec un real ajutor pe direcția abordării practice a chestiunilor curente de muncă și activitate profesională. În planul sănătății, se vor acumula mai multe influențe astrale pe direcția fiziologiei organelor plasate în zona abdomenului.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă