Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 14 – 20 august 2021

2 luni in urmă 20


Citește Horoscop săptămânal Berbec. Previziuni pentru perioada 14 - 20 august 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Berbec și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Berbec – 14 - 20 august 2021


Între 14 și 16 august dimineața, amestec de situații de viață care presupun operațiuni cu banii sau cu bunurile patrimoniale și în care intervin, pentru a complica situația, atât cei direct implicați cât și cei de care nativii doar “trebuie să țină cont”: copii, persoane dragi, prieteni.


Unii dintre aceștia pot formula rugăminți, pot insista, pot crea situații delicate tocmai pentru a-i obliga pe nativi să cedeze și să le facă pe voie. Între 16 august, după ora 06:12, și dimineața zilei de 18 august, informații neesențiale, bârfe, fleacuri, vești care vin și trec fără prea mare efect asupra Berbecilor care, de altfel, nici nu au chef de vorbe goale.


În ziua de 16 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și va traversa sectorul relațiilor parteneriale; în mod normal, ea ar trebui să aibă un efect benefic asupra dialogurilor, negocierilor, înțelegerilor sau eforturilor de a găsi o soluție de comun acord cu una sau mai multe persoane cu care aceștia se află în varii raporturi de viață sau de muncă: soț/soție, parteneri de afaceri, de contract, rivali, oponenți într-o conjunctură dificilă, parte într-un proces, reclamant.


Venus va avea rolul să tempereze reacțiile ambelor părți și să netezească calea spre o înțelegere până pe 10 septembrie. Între 18 august, după ora 08:08, și dimineața zilei de 20 august, nativii vor face efortul de a nu ceda în fața unor presiuni de ordin moral, social, profesional sau relațional menite să le schimbe o decizie în viața și activitatea socio-profesională.


Din 20 august, după ora 11:49, și 23 august, posibile confruntări pe teme sau în conjuncturi bizare pe care nativii prin nu le-ar fi crezut posibile între ei și un prieten sau un grup de apropiați. 19/20 august răstimp delicat pentru comunicare, întâlniri, abordarea unor subiecte importante pentru cei implicați în proiecte publice comune sau în activități de divertisment alături de aceia.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă