Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 6 – 12 noiembrie

3 săptămâni in urmă 15

Citește Horoscop săptămânal Balanță. Previziuni pentru perioada 6 - 12 noiembrie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Balanță și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Balanță – 6 - 12 noiembrie


Între 6 și 8 noiembrie, informații incerte, vești pe care nu trebuie pusă mare bază, dialoguri superficiale, promisiuni exagerate care nu pot fi onorate, deplasări asociate cu nereguli, dificultăți sau mici eșecuri (instituția solicitată nu lucrează în acea zi, persoana căutată lipsește din oraș, obiectul pe care nativii intenționau să-l achiziționeze s-a vândut ori prezintă defecte care nu-l mai fac vandabil). Pe 6 noiembrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 24 noiembrie, va străbate sectorul banilor câștigați prin efort personal.


Alături de Soare și Marte, Mercur va deveni mai „vocal”, dar și mai subtil: pe unii nativi, acest influx conjugat îi va face mai atenți la detalii și la lucrurile nespuse pentru a căror identificare trebuie să depună efort, pe alții însă, în funcție de vârstă și de experiență de viață, îi poate împinge spre decizii bazate pe raționamente false sau care pleacă de la premise incorecte pe ideea „las' că nu o să se afle”.


În ansamblu, însă, este bine să se țină cont de riscurile care pot căpăta diferite forme și surse: de la cunoscuți sau de la străini, de la persoane particulare sau de la instituții, prin constrângere, prin păcălire, prin manevre subtile.


Cele trei opoziții ale planetelor din Scorpion cu Uranus din Taur indică o vulnerabilitate pe ambele direcții ale celor două case ale banilor și bunurile ori ale câștigurilor materiale, sociale și patrimoniale. Între 8 noiembrie, după ora 3:04', și dimineața zilei de 10 noiembrie, viață de familie normală.


Între 10 noiembrie, după ora 5:03', și dimineața zilei de 12 noiembrie, surprize în plan afectiv: vești, declarații, afirmații, informații, provocări, pretenții ale celor dragi. Din 12 noiembrie, după ora 9:54', și până pe 14 noiembrie, stare organică normală, psihic pozitiv, atitudine relaxată față de muncă, abordări ale problemelor curente de muncă detașate de constrângeri.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă