Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 3 – 9 aprilie 2021

1 săptămână in urmă 5


Citește Horoscop săptămânal Balanță. Previziuni pentru perioada 3 - 9 aprilie 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Balanță și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Balanță – 3 - 9 aprilie 2021


În prima parte a zilei de 3 aprilie, unul sau două drumuri pe la instituții în vederea reglementării unor situații curente (depunerea unei cereri, obținerea unei adeverințe). Nativii care nu reușesc să se hotărască cum să se încadreze într-o structură de învățământ sau nu știu “pe ce drum să o apuce” în perspectiva abordării unei meserii vor renunța, pentru niște zile, să se mai gândească la acest subiect.


Între 3 aprilie, după ora 11:13, și 5 aprilie după-amiaza, chestiuni domestice lipsite de inedit sau de vreo satisfacție “înaltă”; preocupări minore, multe dintre ele plictisitoare sau relativ complicate dacă vor impune și prezența unui meșter (electrician, instalator) în vederea efectuării unei reparații.


În dimineața zilei de 4 aprilie, Mercur va intra în zodia Berbecului și, până pe 19 aprilie, va traversa casa relațiilor parteneriale. Prezența lui în acest sector va fi favorabilă până în punctul în care dinamismul dialogurilor se va transforma în vehemență, iar partenerii de dialog sau de proiect vor avea ieșiri stridente, deranjante, intolerante, ceea ce nu va conduce nici la soluționarea problemei de fond și nici nu va oferi noi cadre și argumente de abordare a respectivei probleme.


De la asociați până la soți, mulți nativi se vor trezi în mijlocul unui conflict care poate fi mai vechi și acum să se reia ori se intensifică, ori a unei furtuni stârnite în aceste zile încărcate de stresul relațional în contextul căruia nimeni nu vrea să cedeze și fiecare are partea lui de vină sau de exagerare.


Între 5 aprilie, după ora 16:04, și sfârșitul zilei de 7 aprilie, activitate mentală intensă care le va permite unora să fie inventivi, să desfășoare activități cu un procent ridicat de noutate, de surpriză, de schimbare; manifestări “curajoase” în plan artistic și interpretativ. Între 7 aprilie, după ora 23:31, și 9 aprilie, stare organică bună, psihic relaxat.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă