Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 15 – 21 ianuarie

1 săptămână in urmă 12

Citește Horoscop săptămânal Balanță. Previziuni pentru perioada 15 - 21 ianuarie, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Balanță și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Balanță – 15 - 21 ianuarie


Pe 15 ianuarie, gânduri confuze, incertitudini, dificultate în a decela adevărul din mai multe informații pe aceeași temă, dezinformare, neîncredere în oameni și în informațiile primite de la instituții, pentru că în toate nativul va identifica erori.


Între 15 ianuarie, după ora 18:11', și dimineața zilei de 18 ianuarie, ipostaze publice, chestiuni oficiale (mai ales dacă nativii au funcții, ranguri și responsabilități speciale), probleme pentru a căror susținere sau apărare ei vor dezvolta o atitudine fermă, inflexibilă, de-a dreptul intimidantă, iar această forță interioară le va fi insuflată de vocația astrală a Lunii Pline în Rac din 18 ianuarie, care va guverna acest sector din harta cerului lor de naștere.


Secundar, reflexe categorice se vor putea observa și în atitudinea nativilor cu privire la chestiunile familiale, domestice și patrimoniale. Între 18 ianuarie, după ora 6:03', și după-amiaza zilei de 20 ianuarie, moment al demnității și al radicalismului în relațiile cu unul sau mai mulți prieteni. Balanțele vor face caz de tot ceea ce înseamnă onorare, demnitate, conștiință, respectabilitate.


Pe 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 18 februarie seara, va străbate sectorul relațiilor afective, netezind drumul spre aventuri și situații speciale, „ca-n filme”, trăiri intense, provocări afective, dar și confruntări cu situații mai puțin obișnuite.


Tot pe 20 ianuarie, Uranus va reveni la mișcarea directă și va putea veni în ajutorul nativilor prin întorsături de situație favorabile pentru disputele sau procesele pe teme patrimoniale; schimbare de condiție financiară în varii condiții, nebănuite. Între 20 ianuarie, după ora 16:02', și 21 ianuarie, stare organică marcată de stabilitate, prudență culinară și grijă pentru conservarea unei condiții normale a funcțiilor organice.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă