Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 14 – 20 august 2021

2 luni in urmă 17


Citește Horoscop săptămânal Balanță. Previziuni pentru perioada 14 - 20 august 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Balanță și urmarește video Uranissima.


Horoscop săptămânal Balanță – 14 - 20 august 2021


Între 14 și 16 august dimineața, posibilă neregulă bănească sau împrejurare care se va sfârși cu o pagubă materială. Un prieten sau chiar fiul ori fiica unui nativ pot trece prin împrejurări care să-l oblige să facă o cheltuială importantă și neprevăzută, să achite o datorie, să susțină creșterea, îngrijirea medicală sau consolidarea lor socio-profesională.


Între 16 august, după ora 06:12, și dimineața zilei de 18 august, fie nimic din ceea ce văd și aud nativii nu le place; Balanțele au parte doar de pierdere de timp în efortul lor de a se documenta, de a afla aspecte esențiale într-o chestiune de viață profesională. În ziua de 16 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și va tranzita casa I a personalității acestor nativi, oferindu-le un real sprijin din astral.


Venus se va afla, până pe 10 septembrie, în postura privilegiată, de Guvernator al Balanței, în tranzit prin domiciliul ei, ceea ce o va face mai puternică și mai bogată în influxuri și semnificații. Nota generală va fi cea de protecție, de avantaj, de noroc.


Între 18 august, după ora 08:08, și dimineața zilei de 20 august, context astral mai puțin explicit pentru a trage o concluzie cu privire la viața de familie și la treburile domestice cu care nativii se vor confrunta; probabil că lucrurile vor decurge normal, în nota obișnuită, cu laturi agreabile dar și cu laturi antipatice.


Din 20 august, după ora 11:49, și 23 august, surprize plăcute venite dinspre latura de divertisment a vieții cotidiene (întâlniri, glume, veselie, vizite, petreceri, cunoștințe noi, participare la întreceri, jocuri și concursuri, aventuri sentimentale). Context bun pentru cei care desfășoară activități artistice în fața unui public: spectacol, concert, interviu, performanță, demonstrație actoricească sau muzicală. Posibile ciocniri de interese, de viziune sau de stil de viață cu un prieten care “nu cedează”.


Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă