Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021. Încleștări astrale între Soare, Uranus și Saturn | VIDEO URANISSIMA

2 luni in urmă 38


Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 31 iulie - 6 august 2021 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.


În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.


Horoscop săptămânal Berbec – 31 iulie - 6 august 2021


Zodia Berbec. Confruntarea puternică între Soare, Saturn și Uranus din 1 și 2 august și apoi pe 6 august se va petrece pe axa relațiilor de prietenie, de simpatie sau afective. Citește tot Horoscop săptămânal Berbec – 31 iulie - 6 august 2021.


Horoscop săptămânal Taur – 31 iulie - 6 august 2021


Zodia Taur. Situații cu un grad ridicat de dificultate atât în luarea deciziilor, cât și în înțelegerea corectă a direcției evenimentelor, ceea ce îi va conduce pe nativi în luarea unor hotărâri sub impulsul de moment sau pe fondul cedării rezistenței interioare. Citește tot Horoscop săptămânal Taur – 31 iulie - 6 august 2021.


Horoscop săptămânal Gemeni – 31 iulie - 6 august 2021


Zodia Gemeni. Neliniște și susceptibilitate accentuată, mai ales din cauza confruntării puternice dintre Soare, Saturn și Uranus, care se vor manifesta cu accente speciale pe 1 și 2 august și apoi pe 6 august. Citește tot Horoscop săptămânal Gemeni – 31 iulie - 6 august 2021.


Horoscop săptămânal Rac – 31 iulie - 6 august 2021


Zodia Rac. Se pot accentua și divergențele sau nemulțumirile mai vechi pe fondul confruntării puternice între Soare, Saturn și Uranus pe 1 și 2 august și apoi pe 6 august. Citește tot Horoscop săptămânal Rac – 31 iulie - 6 august 2021.


Horoscop săptămânal Leu – 31 iulie - 6 august 2021


Zodia Leu. Atenție la felul în care se va gestiona parcursul unui proces, al unui litigiu (anchetă, reclamație, reconstituire) pentru că asupra unor nativi este posibil să se exercite presiuni menite să contureze o realitate convenabilă unora, nu însă și Leului. Citește tot Horoscop săptămânal Leu – 31 iulie - 6 august 2021.


Horoscop săptămânal Fecioară – 31 iulie - 6 august 2021


Zodia Fecioară. Chiar dacă nativii ar dori să se afirme, chiar dacă le va face plăcere să fie în mijlocul evenimentelor și să se remarce prin inițiative interesante, totuși, din punct de vedere astral, contextul este cam “alunecos”. Citește tot Horoscop săptămânal Fecioară – 31 iulie - 6 august 2021.


Horoscop săptămânal Balanță – 31 iulie - 6 august 2021


Zodia Balanță. Nativii se vor concentra, vor încerca să găsească și cele mai bune variante, dar în cele din urmă nu vor fi convinși că tot ceea ce vor propune este maximum din ceea ce s-ar putea face și asta pentru că în demersurile lor nu au primit susținerea și înțelegerea necesare din partea colegilor, a colaboratorilor, a superiorilor. Citește tot Horoscop săptămânal Balanță – 31 iulie - 6 august 2021.


Horoscop săptămânal Scorpion – 31 iulie - 6 august 2021


Zodia Scorpion. Nu toate vor avea în centrul lor o chestiune matrimonială, contractuală sau de relație personală; în mod normal, cele mai importante confruntări în acest registru vor privi statutul profesional, funcția, imaginea, răspunderea, autoritatea, asumarea de riscuri, gestionarea puterii în plan social, economic, politic, administrativ. Citește tot Horoscop săptămânal Scorpion – 31 iulie - 6 august 2021.


Horoscop săptămânal Săgetător – 31 iulie - 6 august 2021


Zodia Săgetător. situația de a alege o variantă de lucru, de atribuții, de statut, de salarizare sau când vor trebui să ia o decizie în funcție de niște criterii personale (voință, dorință, putință de a face, aspirații, orizont de satisfacții, (ne)mulțumiri, vanități, orgolii, pretenții, drepturi, etc.). Citește tot Horoscop săptămânal Săgetător – 31 iulie - 6 august 2021.


Horoscop săptămânal Capricorn – 31 iulie - 6 august 2021


Zodia Capricorn. Unul dintre aspectele principale care vor intra în discuție nu vor fi, așa cum ar fi de bănuit, sentimentele, ci banii: cuveniți, obținuți, pretinși, cheltuiți. Citește tot Horoscop săptămânal Capricorn – 31 iulie - 6 august 2021.


Horoscop săptămânal Vărsător – 31 iulie - 6 august 2021


Zodia vărsător. Vărsătorii, în dorința lor de nou, de cucerire, de cunoaștere, de experiențe palpitante de viață, nu vor refuza nimic din ceea ce li se oferă, iar unele atașamente vor fi până la urmă asociate cu dezamăgire, cu constatarea că au pierdut timpul, răbdarea sau au risipit momente esențiale din viață pe fleacuri și prostii. Citește tot Horoscop săptămânal Vărsător – 31 iulie - 6 august 2021.


Horoscop săptămânal Pești – 31 iulie - 6 august 2021


Zodia Pești. Provocările vor veni din toate părțile: de la frați, de la vecini, de la cunoscuții ocazionali, de la străinii cu care nativul își întretaie drumurile și activitățile, în timpul unei călătorii, a unei întruniri, a unei vizite. Firește, ca orice conflict verbal, până la un punct, situația se va rezolva. Citește tot Horoscop săptămânal Pești – 31 iulie - 6 august 2021.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă