HOROSCOP Urania pentru începutul săptămânii. Taur – Intervenții energice sau competente și, prin asta, autoritare și eficiente, în viața de familie

1 săptămână in urmă 1


HOROSCOP. Șansa de a întâlni o persoană care, prin inițiativele pe care le va avea, ar putea atrage norocul asupra nativilor.


HOROSCOP În ziua de 22 februarie, Mercur va reveni la mersul direct, evoluând, în zodia Vărsătorului, până pe 16 martie, un răstimp suficient pentru a repara niște erori de comunicare și înțelegere, în plan general, și pentru a se exprima în fața unei asistențe în împrejurări oficiale, publice sau colective.


Între 24 februarie, după ora 14.23, și după-amiaza de 26 februarie, intervenții energice sau competente și, prin asta, autoritare și eficiente, în viața de familie.


În ziua de 25 februarie, planeta Venus își va începe tranzitul prin zodia Peștilor și până pe 21 martie va traversa sectorul relațiilor de prietenie, pe care le va transforma într-un factor de reală compensare afectivă: complicitate afectivă, corespondență spirituală, bucurii, satisfacții și preocupări culturale sau vocaționale, suport reciproc, susținere morală.


Șansa de a întâlni o persoană care, prin inițiativele pe care le va avea, ar putea atrage norocul asupra nativilor.


Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 20 - 26 februarie 2021


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă