Horoscop Urania 4 – 10 septembrie 2021. Zodia care are mari probleme sufletești

1 lună in urmă 47

Horoscop Urania 4-10 septembrie 2021. O zodie are mari probleme sufletești, pe care trebuie neapărat să și le rezolve. Despre ce semn zodiacal este vorba și ce sfaturi are celebra Urania pentru acest nativ.

Horoscop Urania 4 – 10 septembrie 2021. Momente astrologice importante cu impact asupra zodiilor

Luna Nouă în zodia Fecioară ne accentuează sensibilitățile și problemele sufletești, este mesajul transmis de Urania. Ce se întâmplă în perioada 4-10 septembrie, din punct de vedere astrologic. O zodie este foarte afectată în această perioadă.

Principalele evenimente astrologice sunt intrarea Lunii Noi în Fecioară şi intrarea lui Venus în zodia Scorpionului, noutăți care își pun amprenta pe trei semne ale horoscopului. Cum vor fi afectate aceste zodii de intrarea Lunii Noi în Fecioară şi intrarea lui Venus în zodia Scorpionului. Iată ce dezvăluie astrologul Urania.

Pentru nativii Berbec, între 4 și 6 septembrie, au loc trăiri intense, momente “fierbinți”. Se accentuează nevoia de a călători, de a evada din cotidian sau de a face mișcare. Este o perioadă excelentă pentru a face ceea ce îți place. Profită la maximum de ea!

Între 6 septembrie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 8 septembrie, acest semn zodiacal va dori mai multe de la viață. Va avea de-a face cu posibile confruntări între dorință, vis și realitate. Visează la anumite dorințe care generează o stare de regret, de amărăciune.

Cea mai afectată zodie. Are mari probleme sufletești

Cea mai afectată zodie este Taur. În perioada 4 – 10 septembrie 2021, trebuie să se lupte cu mai mulți demoni. Nativii Taur vor trebui să facă mari eforturi pentru a ține departe emoțiile negative, impresiile care-i pot tulbura ori destabiliza afectiv.

Taurii sunt sfătuiți să aibă mare grijă la ziua de 7 septembrie, când va avea loc Luna Nouă în Fecioară. În sectorul relațiilor sentimentale și al plăcerilor vieții, acești nativi întâmpină greutăți, date de capitolul șubred al nostalgiilor, al amintirilor, al duioșiilor și al tristeților.

Nici Gemenii nu stau foarte bine la capitolul relațional. Între 6 septembrie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 8 septembrie, Urania anticipează destul de multă treabă. Nativii Gemeni vor fi nevoiți să se dedice unor treburi casnice apărute peste noapte. Situația de oarecare alertă în locuință și în gospodărie este generată, într-o oarecare măsură, și de Luna Nouă în Fecioară din 7 septembrie. Între 8 septembrie și dimineața zilei de 10 septembrie, acest semn zodiacal va avea parte de calm și echilibru afectiv. Față de rude și prieteni, care și-au făcut obiceiul de a abuza de răbdarea lor, Gemenii vor avea o atitudine înțeleaptă, ceea ce este de admirat.

The post Horoscop Urania 4 – 10 septembrie 2021. Zodia care are mari probleme sufletești appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă