Horoscop Urania 16-22 ianuarie 2021. Probleme cu banii în acest weekend pentru unele zodii

1 lună in urmă 1

Horoscpă 16-22 ianuarie 2021. Unii dintre nativi au probleme financiare. Ce anunță specialiștii în astrologie. Previziuni pentru toți nativii Zodiacului.

Horoscop 16-22 ianuarie 2021 pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Pentru Berbeci, există o pisbilă apariție a unui personaj important prin statut spcial care va interveni în mod special în viața Berbecilor prin sfaturi ori ajutor. Au multă detreminare și ambiție.

Taur

Pentru Tauri, presiunea exercitată de numeroasele aspecte tensionate poate să amplifice stările personale, născute din divergențe și ipostaze ale perioade pe care o traversează și care, la nivel profesional, îi va pune pe nativi în situații ce trebuie analizate cu seriozitate. Neliniște, agitație interoară.

Gemeni

Gemenii au parte de intuiții care îi pot apropia de o stare de lucruri care îi poate răscoli și detremina să ia o decizie. Gemenii nutresc dorința de a ști, de a cunoaște și de a învăța.

Rac

Pentru Raci, impulsurile vor veni de la specificul unor tranzite care sporesc nevoia lor de a se face utili, de a face bine, de ajuta fără interes personal și fără recompensă. Ei vor fi combativi însă pe plan profesional, dorind să reușească în tot ce și-au propus.

Leu

Pentru Lei, partenerii de viață, de afaceri, de proiect o să se poartă ciudat și o să facă afirmații  care îi vor pune pe gânduri pe Lei, iar unele circumstanțe de viață le vor permite nativilor să descopere aspecte cu privire la cele neștiute de ei până acum, dar de care vor trebui să țină cont. Vor primi o sumă importantă de bani.

Fecioară

Pentru Fecioare, acestea pot să trăiască momente mai puțin obișnuite la locul de muncă sau pot să afle noutăți despre o posibilă reorganizare, restructurare ori la schimbarea statului locului de muncă unde activează. Probleme cu banii.

Balanță

Nativii tineri vor dori să trăiască senzații intense, neobișnuite, de a experimenta. Sunt foarte creative Balanțele în această perioadă. Pe de altă parte vor apărea conflicte, stări de tensiune și divergențe.

Scorpion

Scorpionii nutresc o atitudine nouă față de bunurile patrimoniale încredințate de către părinți, pentru a le conserva. Vor avea o liniște interioară nemaiîntâlnită. Nervi la locul de muncă între 18 și 20 ianuarie 2021.

Săgetător

Săgetătorii au parte de informații surprinzătoare, care se referă la o temă de interes pentru nativ, dialoguri ciudate prin ton sau conținut. Decizii în cunoștință de cauză la nivel profesional. Relații armonioase în familie.

Capricorn

Perioadă dificilă pentru Capricorni, în care trebuie să facă o analiză lucidă și să ia decizii curajoase, cel puțin prin gradul de implicare în noi activități, pe care până acum nu le-au mai susținut. Surprize majore la capitolul bani.

Vărsător

Vărsătorii au relații încordate cu reprezentanții unor instituții precum primărie, prefectură, administrație locală. Vor avea parte de călătorii cu disconfort sau conflicte cu necunoscuții sau cu tovarășii de drum. Avantaje bănești.

Pești

Peștii sunt protejați la nivel astral de pericole, de către Venus și Jupiter în tandem. Peștii vor deveni mai înțelepți, mai sensibili și vor căuta activitățile care le fac doar bine. Vor avea parte de evenimente care îi va plasa mai sus din punct de vedere familial și profesional.

The post Horoscop Urania 16-22 ianuarie 2021. Probleme cu banii în acest weekend pentru unele zodii appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă