Horoscop Urania 10-16 aprilie 2021. Săptămână fără drum de întoarcere pentru o singură zodie

4 săptămâni in urmă 30

Iată ce te așteaptă în săptămâna care urmează. O perioadă destul de liniștită, dar care vine în întâmpinarea unor schimbări majora. Venus va intra în zodia taurului.

Horoscop Urania 10-16 aprilie 2021

Bebec

Va trebui să îți înnăbuși dorința de face cumpărături care sunt peste limita bugetului tău. Trebuie să te adaptezi la banii pe care îi ai, iar asta înseamnă să fii cumpătat.

Taur

Te macină lucruri, fie gânduri, amintiri, eforturi de a îți aminti discuții. Ar fi bine să te odihnești, pentru că urmează o perioadă stresantă la job și în familie.

Gemeni

Dacă simți că urmează o ceartă sau o discuție aprinsă, încearcă să aplanezi conflictul prin diplomație și tact. Vei avea doar de câștigat.

Rac

Ai grijă de prieteniile tale și întreține-le. Sună-ți prietenii și vezi ce fac, îngrijește-te de relațiile sociale și mai ieși în oraș, chiar dacă nu ai neapărat chef

Leu

O stare de nehotărâre profundă în legătură cu ceva. Petrece puțin timp cu tine și întreabă-te cu nu e în regulă și de ce.

Fecioară

Ai tendința de a certa cu toată lumea, de la părinți, iubit/ă, prieteni și colegi. Ia-ți un răgaz și ai mai multă răbdare.

Balanță

Lucrurile se vor așeza pentru tine. Ești mai aproape de scopul tău decât ai crezut vreodată, va trebui doar să mai ai puțină răbdare.

Scorpion

Vei trăi clipe intense, riscante și obositoare din cauza numărului mare de planete care vor traversa zodia ta. Odihnește-te mult.

Săgetător

Ai nevoie de odihnă și de calm. Ia-ți o vacanță de câteva zile și încearcă să te refaci, pentru că resimți din pln această săptămână.

Capricorn

Simți nevoia să trăiești mai mult decât altădată. Vrei să dai curs plăcerilor vieții și te bucuri așa cum n-ai mai făcut-o de mult.

Vărsător

Nu te mai enerva atât de repede. Ia-ți o perioadă de respiro și gândește-te mai bine înainte să izbucnești.

Pești

Se întâmplă câtevav evenimente legate cu ce se petrece în această perioadă cu banii. Fii cumpătat și pune deoparte.

The post Horoscop Urania 10-16 aprilie 2021. Săptămână fără drum de întoarcere pentru o singură zodie appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă