Horoscop TAROT ZILNIC JOI 4 FEBRUARIE 2021. Avem şi mesajul runelor pentru azi

2 luni in urmă 1

Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de JOI 4 FEBRUARIE 2021 pentru fiecare zodie!
Horoscop tarot zilnic BERBEC
8 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza evadarea, dezamagirea, abandonul. Daca iti apare inversata ea anunta nevoia de renastere. Ceva se termina pentru a lasa loc unui nou proiect. Poate ai incheiat o sarcina la serviciu si incepi altceva, poate ai incheiat o relatie sit e simti pregatit sa incepi o alta. Ceva ce s-a pierdut revine la tine.

Horoscop tarot zilnic TAUR
Regina de bate

Regina de bate poate parea dura, dar daca ajungi sa-i intri la suflet vei descoperi o personalitate magnetica, afectuoasa. Acasa este casnica, in lume este o regina corecta, ferma, rapida la manie daca nu ii sunt ascultate ordinele. Daca iti apare aceasta carte inseamna ca ai nevoie de fermitate si corectitudine daca vrei sa ai succes. De asemenea, daca incepi un proiect, nu te astepta la rezultate rapide. Succesul organic este garantat pe termen lung.

Horoscop tarot zilnic GEMENI
Judecata

Este vremea schimbarii si este posibil sa vezi primele efecte. Ceea ce se intampla astazi este doar inceputul si ai putea fi tentat sa privesti in urma peste cateva zile/saptamani, luni si sa realizezi ce proces transformational uluitor s-a petrecut. Face parte din natura vietii sa nu ramai la fel, sa cresti, sa evoluezi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

HOROSCOP 4 februarie 2021. Zodia care are parte de o surpriză!
Etalare zilnica RUNE mistice JOI 4 FEBRUARIE 2021. Mesaje din magia supranaturalului
Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 4 FEBRUARIE IANUARIE 2021.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
ETALARE RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – Gebo : Daca te intereseaza despre o situatie ce tine de munca ta, aceasta runa iti anunta faptul ca succesul iti este legat de activitati de parteneriat. Cauta-ti aliati si actioneaza cu ei ca un membru de echipa.

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – Isa : Primesti indicatii pentru o perioada de non-actiune. Nu lua nimic de buna si nu intra in rutina. Lucrurile stau pe loc si nu este momentul potrivit sa fortezi anumite miscari. Traversarea unor ape in anumite calatorii iti este benefica. Simte-te liber sa iti eliberezi sentimentele. Nu iti abandona scopurile, e un bun moment sa le reconsideri si reafirmi. Esti rugat sa fii rabdator si intelept. Contempla si pregateste-te. Nu lasa loc pentru regrete. Lucrurile se vor schimba, gheata este un fenomen temporat, iarna este mereu inlocuita cu primavara iar vara va veni.

ETALARE RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – Kenaz: Ceva (sau cineva) iti va lumina drumul catre solutia la o problema ce treneaza de multa vreme. Dar iluminarea si claritatea nu vin fara sacrificiu. De multe ori este un pret pe care trebuie sa-l platesti. Nu este neaparat dureros, dar poate fi renuntarea la ceva. Este vorba de ceva asemanator Marului Cunoasterii din cartea Genezei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă