Horoscop TAROT septembrie 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

1 lună in urmă 60

Horoscop TAROT septembrie 2021. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna septembrie 2021 se anunta una bogata pentru toate zodiile.
Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop tarot lunar septembrie pentru BERBEC
5 de spade, 8 de cupe, 5 de cupe

Esti ingrijorat. Ti se pare ca istoria se repeta in viata ta si nu stii cum sa iesi din acest cerc. Pentru a reusi, insa, trebuie sa renunti la drama si sa faci o schimbare in modul in care actionezi. Poti avea alte rezultate doar daca faci alte actiuni. Oricat de mica ar fi aceasta actiune, daca ea genereaza rezultatele nedorite, trebuie sa renunti la ea. Tu detii controlul, deci preia fraiele!

Horoscop TAROT de toamna. Mesajul cartilor mistice pentru toamna 2021!
Horoscop TAROT septembrie 2021 pentru TAUR
Indragostitii, 7 de spade, Imparatul

Esti o persoana simpla si onesta si nu iti plac situatiile obscure sau oamenii care au ceva de ascuns. Ar fi bine sa eviti stresul si dramele. Indragostitii si 7 de spade iti arata ca esti intr-o situatie destul de dificila. Uneori, pumnul poate veni intr-o manusa de catifea. Nu-ti face griji, nu este sfarsitul lumii. Imparatul vine sa-ti arate ca ai puterea sa vezi ce se intampla de fapt, sa razbati si sa iesi din aceasta situatie

Horoscop Mariana Cojocaru toamnă 2021: Vine Mercur retrograd cu conflicte, probleme de sănătate, trădări în dragoste
Horoscop TAROT septembrie 2021 pentru GEMENI
Asul de cupe, 10 de cupe, Luna

O noua dragoste este in carti pentru tine. Muzica pentru urechile tale? Cine este noul admirator? Uita-te atent in jur. Posibil un semn de Apa (Rac, Pesti, Scorpion). Asul si 10 de cupe dezvaluie ca incepe ceva puternic si continua in aceeasi linie. Nu este exlus sa fie cineva care lucreaza in IT?! Esti pregatit? Mai mult ca sigur da! Succes!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă