Horoscop special. Ce culori îți aduc noroc și armonie în toamna anului 2021, în funcție de zodie

1 lună in urmă 17

Horoscopul culorilor norocoase pentru toamna anului 2021 vine cu câteva sfaturi interesante pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec: culoarea verde deschis. În toamna anului 2021, când toare frunzele îngălbenesc și vremea începe să se strice, tu ai nevoie de mult verde în viața ta.

Culoarea îți aduce pozitivitate, o stare generală de bine și chiar noroc la bani. Este bine să ai mereu ceva verde cu tine, în special cercei sau brățări.

Horoscopul culorilor pentru toamna lui 2021

Taur: cărămiziu. Culoarea cărămizie este cea care îți oferă sentimentul de liniște și protecție în această toamnă. Vei avea nevoie de armonie mai mult ca oricând, căci lumea în jurul tău va fi destul de agitată.

 miercuri, 8 septembrie 2021. Probleme cu banii pentru unii nativi

15 ani de la moartea lui Ilarion Ciobanu. Povestea actorului care a intrat cu mitraliera în hotel, după Sergiu Nicolaescu

Gemeni; turcoaz. Turcoazul îți prinde bine toamna asta, mai ales dacă ai întâlniri importante. Norocul va veni spre sfârșitul toamnei la mai toate capitolele vieții.

Rac: muștariu. Pentru tine, nuanțele de muștariu închis sau deschis se potrivesc perfect cu starea ta de spirit. Toamna asta vei fi agitat și nu prea, așa că hainele în această nuanță te vor echilibra în vreun fel.

Leu: bleumarin. Deși te caracterizează nuanțele puternice de roșu sau portocaliu, toamna aceasta ai nevoie de limpezime în gânduri și simțuri. Ce culoare poate fi mai potrivită?

Joan Laporta rupe tăcerea în privința lui Leo Messi, la o lună după...

Fecioară: alb. Știm că albul nu este o culoare, dar te reprezintă destul de bine în această toamnă. Seninătatea și puritatea în gânduri și exprimare, sinceritatea de care dai dovadă îți pot aduce realizări mari.

Balanță: galben. Galbenul este o culoare puternică. Vei reuși să atragi atenția din prima tuturor, lucru pe care îl vei urmări mult toamna asta. Imaginea ta va fi pusă în joc, mai ales că e posibil să capeți un soi de notorietate. Dacă vrei să atragi atenția, îmbracă-te în galben.

Scorpion: portocaliu. Culoarea îți poartă noroc mai ales dacă mergi la interviuri pentru joburi toamna aceasta. O cămașă portocalie tip tunică sau o cravată în această nuanță îți vor purta noroc. Femeilor li se recomandă rochii în această nuanță.

Top 3 zodii pe care e bine să le ai aproape până la sfârșitul lunii septembrie 2021

Sfânta Maria Mică. Ce este interzis să faci pe 8 septembrie. Rugăciunea zilei

Săgetători, purtați roz! Peștii sunt pasiunea întruchipată

Săgetător: roz. Nu te caracterizează această culoare, dar cam așa va fi lumea ta toamna asta. E bine să atragi ceea ce ai mai bun.

Capricorn: negru. O altă excepție, pe lângă Fecioarele cărora li se potrivește albul, este și cazul Capricornului. Negrul invocă demnitate, sobrietate, eleganță și rafinament. Dacă vrei să te impui și vrei să-ți iasă, alege negrul.

Vărsător: bej. Nuanțele de bej îți vin mănușă. Toamna asta vei fi în sincron cu anotimpul. Vei trece de la soare la furtuni și vânt într-o clipită, așa că bejul poate fi acea culoare care să dea constanță și echilibru stărilor tale.

Pești: roșu aprins. Tu ești pasiunea întruchipată în această toamnă! Roșu îți aduce noroc la bani și dragoste și te pune în valoare într-un mare fel.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă