HOROSCOP săptămânal Urania. Necazuri în cascadă, doar unele zodii sunt norocoase

1 lună in urmă 26

HOROSCOP săptămânal Urania Berbec  16 – 22 ianuarie 2021

Între 16 și 18 ianuarie, influență blândă asupra stării interioare a nativilor care vor manifesta tendința de a se izola de factorii de stres pentru a se putea odihni și liniști și a da curs unor gânduri și meditații pe teme de viață care conțin o doză de visare sau de idealism. Între 18 ianuarie, după ora 9:08, și seara zilei de 20 ianuarie, Luna va străbate zodia Berbecului și le va da celor care s-au născut în acest semn un impuls mai intens, mai plin de vitalitate, care le va permite să-și mobilizeze resursele și să se concentreze pe chestiunile concrete de muncă și viață.

Moment al consolidării și al formării unor convingeri; multă determinare interioară și ambiție. În ziua de 19 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului, pe care o va tranzita până pe 18 februarie a.c. El va da timp de o lună strălucire sau importanță uneia sau mai multor relații ale nativilor cu cei apropiați lor, generând evenimente și dialoguri neprevăzute cu aceia. Posibilă apariție a unui personaj important prin statut social, prin funcție sau prin imagine (om de succes, cu valoare personală) care să intervină în chip special în viața Berbecilor și să-i influențeze prin modelul personal sau prin sfatul ori prin ajutorul acordat acestora (intervenție salutară). Dialoguri cu diferite persoane care pot schimba deciziile și influența opiniile nativilor într-o direcție importantă a existenței lor. Între 20 ianuarie, după ora 20:56, și 22 ianuarie, mecanisme financiare care operează într-un fel brusc și mai puțin obișnuit, obligându-i pe nativi să se plieze pe exigențele momentului și să ia măsurile necesare. Relație proastă pe direcția bani/prieteni; a nu se face afaceri cu aceștia sau a nu se intra în „combinații” financiare pentru că surprizele neplăcute pot să apară chiar și în cazul persoanelor în care nativii au încredere.

HOROSCOP săptămânal Urania Taur 16 – 22 ianuarie 2021

Între 16 și 18 ianuarie, dimineața, relații de prietenie armonioase, dialoguri plăcute, împrejurări care fac plăcere trăite alături de cei apropiați, momente de comunicare sufletească sau spirituală cu un prieten. Între 18 ianuarie, după ora 9:08, și seara zilei de 20 ianuarie, tranzit stresant al Lunii printr-unul din sectoarele sănătății care, fără a patrona o afecțiune organică, va imprima o stare de neliniște, de tensiune interioară (agitație, enervări repetate, insomnie, migrene, griji, mai mult sau mai puțin justificate, nervozitate). În ziua de 19 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului pe care o va tranzita până pe 18 februarie a.c., timp în care va înmulți ipostazele publice în care cei maturi ar trebui să se exprime și le va permite celor tineri să se afirme; unii ar putea fi eroii unei reușite, al unui succes, al unei inițiative originale și interesante. Cei care au funcții și responsabilități se vor afla în această perioadă în situația de a lua decizii care să se mențină într-un cadru legal, dar care să ofere soluții mai puțin uzitate, pe care să și le asume ca stil de a conduce o activitate socio-profesională, economică sau politică.

Între 20 ianuarie, după ora 20:56, și 22 ianuarie, Luna va traversa zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal un plus de sensibilitate și de receptivitate față de provocările momentului. Presiunea exercitată de numeroasele aspecte tensionate poate amplifica trăirile personale, născute din divergențele și ipostazele dificile ale perioadei pe care o traversează și care, cel puțin profesional, îi vor pune pe Tauri în situații ce trebuie analizate cu seriozitate și atenție. Trebuie evitate atitudinile superficiale și deciziile la întâmplare, fără să se țină cont de gravitatea împrejurărilor cu care se confruntă și a eventualelor lor consecințe.

Horoscop Cassandra. Sfârşitul de săptămână aduce probleme cu banii şi tensiuni în relaţii

HOROSCOP săptămânal Urania Gemeni 16 – 22 ianuarie 2021

Între 16 și 18 ianuarie, dimineața, moment agreabil (laude, aplauze, felicitări) în urma prestației unui nativ în spațiul public (interviuri, luări de cuvânt, intervenții într-un context oficial, afirmări în plan profesional). Între 18 ianuarie, după ora 9:08, și seara zilei de 20 ianuarie, posibile confruntări cu unii prieteni pe diferite teme pe care aceia le abordează într-o manieră îngustă ca viziune și rigidă ca tip de înțelegere, de unde și fireștile controverse care se vor naște. În ziua de 19 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului, pe care o va tranzita până pe 18 februarie a. c.; moment al afirmării celor care au nu doar o imaginație bogată, curaj și talent, ci și o pregătire adecvată, care să le dea suportul și logica necesare unei abordări moderne, novatoare în plan profesional și care să stârnească interesul celorlalți ori poate chiar admirația acelora. Etapa va dura o lună și le va induce nativilor dorința de a ști, de a învăța, de a se perfecționa prin studiu și de a face schimbări în plan personal (convingeri, credințe, idealuri), care să stea la baza transformărilor majore ce se anunță pentru această iarnă și primăvară, condiționate, în unele cazuri, și de modificarea statutului sau a cadrului de acțiune al unor instituții și proiecte. Între 20 ianuarie, după ora 20:56, și 22 ianuarie, accent pe segmentul casei a XII-a, care poate privi lucrurile insuficient cunoscute, dar care acum pot primi o explicație, o rază de lumină într-un efort de cunoaștere a realității, în general, legată de trecutul existenței nativilor și mai puțin limpede lor acum. Intuiții care îi pot apropia pe Gemeni de o stare de lucruri care, odată identificată, îi poate răscoli și îi poate determina să ia o decizie (atitudine față de cineva, reacție față de ceva, reconfigurare a sentimentelor etc.).

Citeşte mai multe pe libertatea.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă