Horoscop saptamanal 8-14 Martie 2021: Vei avea succesul garantat dacă vei avea mai multă încredere în propriile forțe

2 luni in urmă 13

Horoscop saptamanal 8-14 Martie 2021: Cititi randurile urmatoare si aflati la ce sa va asteptati in aceasta saptamana, in functie de zodie! Vedeti care sunt principalele evenimente care va vor marca aceasta perioada, citind horoscopul saptamanal pentru zodia dumneavoastra!

Pentru nativii Săgetător nu sunt recomandate cheltuielile, iar Vărsătorii vor aștepta un cadou în această săptămână.

Horoscop saptamanal 8-14 Martie 2021 Berbec

Vei avea succesul garantat dacă vei avea mai multă încredere în propriile forțe. Starea de sănătate nu îți va permite să faci prea multa mișcare în această săptămână însă energia cu care te trezești dimineața nu te lasă să stai degeaba.

Horoscop saptamanal 8-14 Martie 2021 Taur

Nativul Taur se asigură ca în această săptămână nimic să nu mai intervină în calea unei întâlniri importante de afaceri. Vei evita discuțiile în contradictoriu, însă pe parcursul săptămânii se vor ivi inevitabil.

Horoscop saptamanal 8-14 Martie 2021 Gemeni

Inceputul săptămânii pentru nativul din zodia Gemeni aduce vești de mult așteptate cu privire la starea de sănătate a unui apropiat. Vei fi integrat în noi grupuri de prieteni, vei deveni mai sociabil.

Horoscop saptamanal 8-14 Martie 2021 Rac

Nativul Rac va încerca să scape de stresul din cadrul locului de muncă printr-o mică reuniune de familie. Spre finalul săptămânii are loc un eveniment, iar prezența nativului Rac este solicitată.

Horoscop saptamanal 8-14 Martie 2021 Leu

Un incident neplăcut poate fi un mod prin care nativul Leu îşi poate manifesta bunele intenții când vine vorba de a-și ajuta membrii familiei. O întâlnire cu o cunoștință este momentul prielnic pentru nativ să fie în centrul atenției.

Horoscop saptamanal 8-14 Martie 2021 Fecioară

In această săptămână nativul Fecioară va ține cont de sfaturile și părerile membrilor familiei, atunci când va lua o decizie. Deși problemele financiare pot fi rezolvate aparent simplu, veți cere ajutorul unui apropiat.

Horoscop saptamanal 8-14 Martie 2021 Balanță

Incă de la începutul săptămânii beneficiile pentru Balanță apar în viața profesională. O întâlnire de afaceri este posibil să genereze mult mai mulți bani decât se aștepta nativul.

Horoscop saptamanal 8-14 Martie 2021 Scorpion

In săptămâna aceasta, mai cu seamă spre sfârșit, vei face primul pas în ceea ce privește o relație căreia aparent tocmai i-ai pus punct. Nimic nu este mai frumos decât o împăcare cu persoana dragă.

Horoscop saptamanal 8-14 Martie 2021 Săgetător

Vei descoperi că un apropiat este mai interesat decât de obicei de starea ta de sănătate și de cum îți merge. Este posibil să vrea să îți fie ceva mai mult decât prieten. În plan financiar, nativului Săgetător nu i se recomandă să facă vreo achiziție costisitoare în această săptămână.

Horoscop saptamanal 8-14 Martie 2021 Capricorn

Pentru întreaga săptămână nativul va purta grija unui examen important pentru un parcurs mai bun în cariera sa. Deși nu arată, nativul este copleșit de emoții însă va beneficia de sprijinul fie al partenerului de viață, fie al unui apropiat.

Horoscop saptamanal 8-14 Martie 2021 Vărsător

Pentru nativul Vărsător un cadou important din partea unui apropiat întârzie să apară, însă îl va primi spre sfârșitul săptămânii. Vei ruga pe un membru al familiei să discutați între patru ochi despre ceva ce te nemulțumește, însă se pare că nu îți va acorda atenție nici în această săptămână…

Horoscop saptamanal 8-14 Martie 2021 Pești

In plan financiar vei face progrese, fie că te vei bucura de economiile tale de până acum, fie că vei primi o primă pentru eficiență din partea superiorilor. Spre sfârșitul săptămânii nativul cere o mână de ajutor unui apropiat în legătură cu câteva informații de care are nevoie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă