Horoscop saptamanal 22-28 Martie 2021: Săptămâna începe cu o răsplată pentru eforturile depuse în ultimul timp

4 săptămâni in urmă 10

Horoscop saptamanal 22-28 Martie 2021: Citiți rândurile următoare și aflați la ce să vă așteptați în această săptămână, în funcție de zodie! Vedeți care sunt principalele evenimente care vă vor marca această perioadă, citind horoscopul saptamanal pentru zodia dumneavoastră!

Horoscop saptamanal 22-28 Martie 2021 Berbec

Săptămâna începe cu o răsplată pentru eforturile depuse în ultimul timp. Oportunităţile vor continua să apară. Acordă atenţia necesară documentelor pe care trebuie să le semnezi, ca să nu pierzi din vedere anumite detalii.

Horoscop saptamanal 22-28 Martie 2021 Taur

O să ai nevoie de timp pentru tine, dar va trebui să sugerezi acest lucru celor din jurul tău, pentru a nu te stresa. Dacă nu comunici planurile tale, lumea nu are de unde să ştie ce doreşti să faci. E indicat să comunici lucrurile direct, pentru a nu lăsa loc de critici sau suspiciuni.

Horoscop saptamanal 22-28 Martie 2021 Gemeni

Nu este de ajuns doar să îţi doreşti ca unele lucruri să se întâmple, aşa că ar fi bine să realizezi ceva pentru a-ţi finaliza proiectele. Cu efort susţinut şi muncă făcută cu pasiune, cu siguranţă vei avea succes în tot ceea ce întreprinzi.

Horoscop saptamanal 22-28 Martie 2021 Rac

Dacă eşti Rac, acum e momentul să îţi părăseşti de tot carapacea şi să înfrunţi cu încredere lumea. Eşti proactiv, deschis şi dispus să înveţi lucruri noi. Aspectele financiare sunt şi ele foarte bine evidenţiate. În ceea ce priveşte comunicarea, poate ar fi mai bine să asculţi în loc să vorbeşti permanent.

Horoscop saptamanal 22-28 Martie 2021 Leu

Eşti într-o dispoziţie de zile mari, iar oportunităţile nu vor lipsi. Acţionează cu tact şi gândeşte-te mult înainte de a lua vreo decizie. Ai grijă la cei care îţi dau sfaturi şi nu te lăsa influenţat. Dacă ai nevoie de timp pentru a acţiona, ia-ţi tot timpul necesar.

Horoscop saptamanal 22-28 Martie 2021 Fecioară

Munca în echipă nu merge conform planului şi este posibil să iei atitudine pentru a delega noi responsabilităţi. Corectează ceea ce trebuie corectat. Oferă argumente pentru fiecare acţiune în parte şi vei reuşi să te impui în faţa coechipierilor mai îndărătnici.

Horoscop saptamanal 22-28 Martie 2021 Balanță

Te vei implica din ce în ce mai mult în activităţile profesionale şi nu vei avea timp pentru viaţa personală. Dacă vrei să atingi o nouă treaptă în carieră, acum este momentul să faci eforturi. Prietenii îţi vor fi aproape zilele acestea.

Horoscop saptamanal 22-28 Martie 2021 Scorpion

Nu e o săptămână în care să acţionezi cu impulsivitate, căci ai putea să strici anumite parteneriate/relaţii. E nevoie de mult calm, de meditaţie şi de o clarificare a ideilor şi priorităţilor tale. Numai după ce vei reuşi să îţi pui ordine în viaţă, vei lua decizii mai bune.

Horoscop saptamanal 22-28 Martie 2021 Săgetător

E nevoie să mergi pe un drum mai dificil pentru a putea ajunge la ceea ce îţi doreşti. Nu întotdeauna calea cea mai simplă e şi cea mai bună. Dacă acţionezi onest şi cu tact, vei salva oportunităţi importante pe care să le fructifici pe viitor.

Horoscop saptamanal 22-28 Martie 2021 Capricorn

Relaţiile de orice fel sunt foarte bine evidenţiate săptămâna aceasta: vei lega parteneriate şi prietenii noi, iar aspectele romantice te vor bucura nespus. În ceea ce priveşte cariera, te vei aglomera de activităţi. Încearcă să iei lucrurile cu calm.

Horoscop saptamanal 22-28 Martie 2021 Vărsător

Deşi ai un aer paşnic şi nimic nu pare a te supăra, ar fi bine să dai importanţă evenimentelor care apar. Atenţia ta trebuie să se aplece mai ales asupra muncii şi sănătăţii.

Horoscop saptamanal 22-28 Martie 2021 Pești

Săptămâna aceasta e cazul să pui mult accent pe pasiunile tale, deoarece te-ai neglijat în ultimul timp. De fapt, trebuie sa te concentrezi asupra ta pe orice plan: muncă, prietenii, ieşiri, sănătate.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă