Horoscop rune Mihai Voropchievici. Pică sau trece Guvernul Ciucă? Cum va fi sfârştul de an pentru liderii politici

4 săptămâni in urmă 56

Horoscop rune Mihai Voropchievici.

  Numerologul Mihai Voropchievici i-a analizat pe liderii României şi a făcut previziuni despre cei care se află în prezent la conducerea ţării.

Mihai Voropchievici a făcut calculele numerologice, în funcţie de data de naştere a fiecărui lider, iar previziunile arată o răsturnare de situaţie în ceea ce priveşte criza politică în care ne aflăm.

Horoscop indian realizat de Mihai Voropchievici. Taurii îşi pot schimba cursul vieţii, Leii se pregătesc să lase în urmă lucruri de mare valoare
„Sănătatea e prioritară, noi suntem super ok. Lumea să stea linișțită, soiul rău nu piere. Începem cu domnul Florin Cîțu: anul ăsta are acum personal. Dânsul este pe val: individualismul și independența va prima. Prin ceea ce și-a propus a trecut pe pot de dădacă lângă premierul desemnat. Valul ăsta la el se manifestă total diferit. El va fi ajutat de mentorul său.

Domnul Ciucă nu are decât soarta domnului Dacian Cioloș. Mult zgomot pentru nimic. Are aceeași vibrație 5+5. Nu poate lua decizii în situație de criză. Doar Klaus Iohannis poate lua astfel de decizii.

Nominalizarea nu poate fi decât cel care este pe val în acest moment, Florin Cîțu, Persistă în „a avansa”. Încearcă să demonstreze numerologic că el este numărul 1″, mai spune celebrul numerolog

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Greșelile care alungă dragostea din viața zodiilor. Nativul care bate recordul!
Horoscop rune Mihai Voropchievici. „Profesorul Alexandru Rafila este un om extraordinar de bun, dar este prea blând ca să preia un astfel de post. El este o cifră de destin „2”, este bun sfătuitor. Ar fi mai indicat ca vice prim ministru.

Medicul Raed Arafat este la fel de distrugător ca domnul Cîțu. Toate măsurile pe care le-a luat… „4” înseamnă austeritate. Toate deciziile pe care le ia, le ia unanim. Dânsul este aducătorul de vești proaste,” a spus Voropchievici la Antena3.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă