Horoscop pentru următoarele trei luni din 2021. Berbecii, Leii și Gemenii, sub lupa astrelor

1 lună in urmă 12

Potrivit celui mai nou horoscop, cel pentru următoarele trei luni din anul 2021, Berbecii, Leii și Gemenii vor fi sub lupa astrelor.

Toamna și începutul iernii vor fi spectaculoase pentru multe semne zodiacale. Se schimbă multe lucruri în societate, iar multe dintre schimbări ne vor afecta și pe plan personal.

Totul va decurge minunat mai ales pentru cei care și-au făcut temele vara aceasta și au încheiat socotelile cu trecutul. Cei care nu au lăsat loc de „Bună ziu” vor avea de tras în continuare.

Horoscop pentru următoarele trei luni din 2021

Berbecii, Leii și Gemenii sunt puși în situații complicate mai ales în luna decembrie. Octombrie și noiembrie vor fi două luni de alergătură pentru ei, în timp ce luna cadourilor ar putea fi luna pierderilor, mai ales financiare.

 miercuri, 8 septembrie 2021. Taurul e gata de noi schimbări

Horoscop țigănesc luna septembrie 2021. Schimbări importante pentru mai multe zodii

Gemneii și Leii, în special, trebuie să se uite cu atenție în jur și să vadă cine îi trage cu adevărat în jos. Vor avea surprize uriașe când vor realiza ce li s-a întâmplat pe la spate.

Taurii se focusează pe muncă, iar nervii vor fi întinși la maximum în special în octombrie. Noiembrie este o lună dedicată iubirii, iar decembrie familiei.

Racii sunt pregătiți pentru o relansare a lor în toate planurile. Vor deveni mai vizibili, mai vocali, dar și mai siguri pe forțele lor. Lucrurile arată bine pentru ei la toate capitolele în următoarele trei luni.

Prima reacție a lui Radu Drăgușin după ce Florin Bratu l-a lăsat rezervă...

Fecioarele trag tare în octombrie și noiembrie, iar din luna decembrie vor avea ocazia să își îndeplinească unul din cele mai mari vise. Poate fi vorba despre schimbarea unui loc de muncă ori despre mutarea într-o altă casă, poate chiar într-o țară dragă sufletului lor.

Balanțele au parte de trei luni în care se vor simți extrem de agitate. Vor da din coate pentru a-și face loc, pentru a se putea impune.

Scorpionii nu sunt favorizați de astre

Scorpionii nu au o perioadă roz. Octombrie și noiembrie pot fi luni de coșmar mai ales pentru persoanele neasumate. Oricât ar fugi de răspunderi, ele îi vor ajunge. Decembrie este o lună ceva mai bună, dar trebuie să fie atenți la organismul lor.

Horoscop special. Ce culori îți aduc noroc și armonie în toamna anului 2021, în funcție de zodie

 miercuri, 8 septembrie 2021. Probleme cu banii pentru unii nativi

Săgetătorii trăiesc o poveste de iubire ca în filme în octombrie și noiembrie. Decembrie vine cu multe cadouri, dar și cu certitudini și promisiuni noi din partea celor dragi.

Capricornii fac eforturi uriașe pentru a se menține pe linia de plutire din punct de vedere profesional, în timp ce Vărsătorii vor da lovitura la toate capitolele, mai ales începând cu data de 15 noiembrie.

Peștii sunt pe o pojghiță subțire de gheață în următoarele trei luni. Li se recomandă multă cumpătare în tot ce fac.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă