Horoscop octombrie 2021. Avertismente majore pentru zodii din cauza lui Mercur retrograd

1 lună in urmă 20

Horoscop octombrie 2021. Toamna începe cu avertismente legate de retrogradarea planetei Mercur, din 27 septembrie până pe 17 octombrie, dar efectele se vor simți până pe 3 noiembrie. Cum sunt afectate zodiile.

Horoscop octombrie 2021

Berbec

Vești proaste în plan sentimental. Există risc de conflict și de separare. După 5 noiembrie, lucrurile se mai calmează și urmează o perioadă bună de lucru până în decembrie 2021. Să profite de oportunitățile care se ivesc.

Taur

Întâlniri amoroase sau consolidarea relației existente. Cei singuri își pot întâlni iubirea vieții. Urmează și o perioadă stresantă și solicitantă din punct de vedere profesional. Să reducă stresul.

Gemeni

Vești amestecate. Punctul forte este legat de partea erotică. Sar scântei în partea intimă, iar capacitatea de flirt este la cote maxime. Nativii vor fi și eficienți la locul de muncă și intuitivi în tot ceea ce fac.

Rac

Planul sentimental nu este prea bine aspectat și sunt probleme. Vor avea însă succes profesional mai ales la finalul anului acesta și ar fi bine să se gândească să investească banii obținuți.

Leu

Să aibă grijă să nu se îndrăgostească nebunește deoarece pot greși din cauza ispitelor. Se întrevăd certuri cu colegii de muncă sau cu șefii. Să nu facă achiziții noi în această perioadă, cum ar fi o casă, un teren sau o mașină.

Fecioară

Astrele nu favorizează dragostea în prima parte a intervalului, după care nativii se pot îndrăgosti nebunește. Pe plan profesional pot să apară nemulțumiri. Nativii trebuie să evalueze cu atenție cheltuielile importante.

Balanță

Balanțele au o lună bună pentru a iubi cu toată ființa, dar pot să apară și despărțiri. În plan profesional va fi o perioadă cu cer senin, dar este o predispoziție către achiziții în exces. Spre finalul intervalului, locul de muncă devine o sursă de stres și este necesar să eviți greșelile care te pot devia de la muncă.

Scorpion

Momente de relexare alături de partener. Cei singuri ar trebui să aștepte și să nu se arunce din prima în brațele cuiva, deoarece situațiile pot fi înșelătoare. Nu este o perioadă bună de a cheltui bani.

Săgetător

Pentru nativi a venit cel mai bun moment al anului și vor face multe lucruri ca să-și îmbunătățească situația personală, sentimentală. Ei pot să se căsătorească, să schimbe domiciliul sau să cumpere o casă. Interval excelent în plan profesional de a face bani, de a munci cu spor. Schimbări uriașe.

Capricorn

Toamnă interesantă din punct de verdere al dragostei și se vor simți împliniți lângă persoana iubită. Și în plan profesional va fi bine, urmând o încununare a tuturor eforturilor lor. Vor avea realizări de lăudat și vor ajunge pe culmile succesului în multe domenii.

Vărsător

Toamna asta le va schimba viața amoroasă în cel mai bun sens. Urmează o perioadă bună pentru muncă și cu câștiguri. Nativii au și o formă fizică de invidiat.

Pești

O lună complicată în iubire și va fi criză în relație. În plan profesional însă, activitatea a prins viteză și muncesc cu spor. Sunt recomandate investițiile, iar o perioadă tensionată este acum aproape terminată.

The post Horoscop octombrie 2021. Avertismente majore pentru zodii din cauza lui Mercur retrograd appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă