Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 30 ianuarie 2021. Balanța primește răspunsurile căutate

1 lună in urmă 54

Horoscopul Neti Sandu pentru ziua de sâmbătă, 30 ianuarie 2021, are în prim-plan relațiile. Unii nativi au șansa de a repera legăturile care au început să scârțâie în ultima perioadă. 

Semnele zodiacale fac tot ce le stă în puteri pentru a consolida legăturile care nu mai merg ca înainte pentru că este vorba de unele valoroase, mai spune renumitul astrolog al știrilor de la Pro TV.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 3, ceea ce înseamnă că zodiile spun sincer ceea ce gândesc. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru toți nativii!

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 30 ianuarie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Cineva care a tot amânat întâlnirile cu tine te sună pentru a vă vedea. Petreceți câteva ore bune împreună și vedeți dacă este cazul să mai dați curs și altor întâlniri.

Taur

Posibil să luați parte la evenimente pentru a susține pe cineva, poate chiar și online. Poate fi vorba de niște miri sau chiar o persoană care și-a serbat ziua de naștere.

Gemeni

O zi în care vă interesați de cursul examenelor sau testelor de la școală sau poate supravegheați copiii care au de făcut teme pentru această perioadă.

Rac

Se anunță o atmosferă de sărbătoare. E posibil să faceți o masă pentru cineva care își serbează ziua de naștere sau poate cinstiți un eveniment special.

Leu

Vești și iar vești, în special legat de locul de muncă. Intri în legătură cu o persoană care îți oferă un serviciu, trebuie doar să dai răspunsul. Te apuci de treabă chiar de luni.

Fecioară

Este momentul să rezolvi treburile de acasă pe care le-ai tot amânat în ultime vreme. Descurcă-te și termină totul azi, dacă vrei să ieși mai pe seară undeva în oraș.

Balanță

Ai câteva întrebări la care cauți răspunsuri. Este posibil să primești ceva explicații de la cei care au evitat să spună verde-n față ceea ce cred. O zi a adevărului gol-goluț.

Scorpion

Se anunță o deplasare în alt oraș, la cineva pe care nu l-ați mai văzut de mult. Ai ocazia să pui la punct mai multe lucruri în plan personal, dar și profesional.

Săgetător

Reușești să aduni oamenii în jurul tău pentru a face lucrurile mărețe pe care le ai în plan. Întâlnești persoane la fel de sufletiste ca tine.

Capricorn

Scoți ceva bani din cont pentru a porni o afacere. Înainte de a pleca la drum consultă-te cu familia sau cu o persoană în care ai încredere. Nu cheltui aiurea finanțele din bancă.

Vărsător

Găsește echilibrul perfect între odihnă, distracție și liniște. Caută varianta cea mai bună astfel încât să te destinzi pentru că urmează o perioadă solicitantă mai departe.

Pești

Se poate să le faci o vizită părinților sau unor rude care au nevoie de un mic ajutor. Nu se descurcă și este posibil să aibă nevoie de niște cumpărături sau medicamente.

Alexa Serdan

Despre autor: Alexa Serdan Alexa Serdan este un jurnalist care și-a început colaborarea cu FANATIK în luna mai 2019. În trecut a avut scurte asocieri cu ciao.ro, ultima-ora.ro și hyperflash.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă