Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 13 august 2021. Berbecul poate relua o iubire mai veche

2 luni in urmă 40

Zodiile trebuie să fie înțelegătoare dacă vor să rezolve tot ce au în plan, mai anunță astrologul știrilor Pro TV. Energia nu trebuie consumată aiurea.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 4, ceea ce înseamnă că semnele zodiacale au un interes major pentru familie și pentru treabă.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 13 august 2021, de la nativ la nativ

Berbec

Revine cineva după o lungă absență. Dacă mai simțiți afecțiune pentru acea persoană sunt șanse mari să reluați povestea de dragoste.

 vineri, 13 august 2021. Leul este gata să-și pună planurile în aplicare

Ce va face Dan Negru după ce va renunța la televiziune. Hobby-ul la care nimeni nu se aștepta

Taur

Apare ființa visurilor voastre și o să faceți tot posibilul să-i împliniți dorințele, ca să puteți fi fericiți unul lângă celălalt.

Gemeni

Poate ai de susținut o lucrare sau un test. E posibil să mergi și la un interviu pentru un loc de muncă mult mai captivant.

Rac

Se anunță o zi în care se ia o decizie la nivel de grup legat de un proiect care să vă aducă atât notorietate, dar mai ales venituri constante.

Leu

Poate găsești ceva de muncă în particular să-ți sporești veniturile pentru o viitoare vacanță sau pentru școala copiilor.

Fecioară

Îngrijește-te mai mult de tine, să fii în formă maximă. Este o zi numai bună să arăți bine și să dai refresh total la absolut tot.

Balanță

Se anunță o veste bună, o prezență plăcută. Nu sunt excluse nici planurile pentru o vacanță sau cât a mai rămas din ea.

De ce a apărut Zanni cu ochiul vânăt. Câștigătorul Survivor România 2021 a explicat totul

Ce se întâmplă cu Georgiana și Cătălin Moroșanu, după 18 ani de relație. Faimosul de la Survivor România, imagine de colecție

Scorpion

Se reunește grupul de altădată și o să petreceți timp de calitate împreună. Sunt foarte multe activități deconectante de care ai parte.

Săgetător

Se poate să primești un ajutor la care nu visai, să-ți fie ușurată munca. În felul acesta poți pleca liniștit într-un scurt concediu.

Capricorn

Asociere cu niște oameni cu care poți pune bazele unui proiect, care îți poate asigura banii de care ai mare nevoie perioada asta.

Vărsător

Poate e cazul să te ocupi de tine, de problemele de sănătate pe care le-ai tot ignorat și tratat cu superficialitate. Trebuie neapărat făcut ceva.

Pești

Vin ceva bani, dar pe tine te interesează un contract pe termen lung ca să nu mai duci grija veniturile pe mai departe.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă