Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 8 ianuarie 2022! Săgetătorii se reglează financiar

2 săptămâni in urmă 65

Vibrația zilei, conform astrologului de la Pro TV este cifra 8, iar asta înseamnă că trebuie să fim atenți la chestiunile financiare. Previziunile astrologice ale zilei de sâmbătă, 8 ianuarie 2022, anunță o zi bună în plan social pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 8 ianuarie 2022! Previziuni astrologice pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativii din Berbec vor avea parte de o vizită neașteptată, o vizită care s-ar putea prelungi și care să le ofere momente plăcute, tonice, care să îi binedispună, compania respectivei persoane fiind foarte plăcută.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor lua parte la evenimentele zilei de astăzi, fie că este vorba despre un eveniment artistic, fie că e vorba de o lansare, implicarea nativilor fiind remarcabilă.

Gemeni

O întâlnire, la o cafea sau la un restaurant, va fi una care poate să îi facă pe nativii din Gemeni să își regândească parcursul profesional și să îi facă să se implice într-un nou proiect, unul cât se poate de rentabil.

Rac

Nativii din Rac vor reuși să își pună la punct viața sentimentală, să își repare problemele din cuplu și, astfel, să obțină liniștea sufletească la care tânjeau de multă vreme.

Sportiva cazată în același hotel cu Djokovic rupe tăcerea. Primele imagini de la...

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea o întâlnire care le va schimba radical viața amoroasă. Nu este exclus să își găsească chiar sufletul pereche, compatibilitatea cu persoana întâlnită fiind perfectă.

Fecioară

Nativii din Fecioară vor avea o zi în care își vor vizita amicii, prietenii pe care i-au cam neglijat. Dacă sunt plecați în vacanță, nu este exclus să se întâlnească cu amicii pe pârtie, la munte.

Legea „anti-LGBT” a UDMR. Proiectul este o variantă mult diluată a legislației introduse...

MATERIALUL ZILEI REALIZAT DE FANATIK.RO

Balanță

Nu ar strica ca cei născuți în zodia Balanță să iasă puțin din casă, din oraș, și să meargă într-o scurtă vacanță, la munte. Dacă nu, măcar să își viziteze rudele din apropiere, le va prii la maximum ieșirea.

Scorpion

Cei născuți sub semnul Scorpionului au o energie debordantă, așa că vor fi nevoiți să își găsească parteneri care să țină pasul cu ei în excursia pe care o vor face la munte. Nu este exclus să fie, în această zi, în mijlocul unor evenimente cât se poate de relaxante.

Săgetător

O întâlnire a nativilor din Săgetători îi va face pe aceștia să își rezolve toate chestiunile financiare pe care le aveau de multă vreme în vizor. Nativii vor face rost de bani și vor pune la punct și o nouă colaborare.

Capricorn

Cei născuți sub semnul Capricornului vor avea astăzi ocazia să își refacă legăturile sociale cu amicii pe care i-au neglijat în ultima perioadă, lucru care le va aduce un plus  de energie.

Vărsător

Nativii din Vărsător vor cheltui cu prea mare ușurință niște bani, dar o vor face doar pentru ca cei apropiați să aibă parte de un moment plăcut, să se bucure de cadourile primite și de plăcuta surpriză.

Pești

Cei născuți în zodia Pești se vor implica într-un eveniment, poate chiar online, datorită căruia vor avea ocazia să cunoască noi persoane și, astfel, să își extindă cercul social din care fac parte.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă