Horoscop Neti Sandu pentru marți, 23 februarie 2021. Capricornul are noroc în afaceri

2 zile in urmă 14

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru marți, 23 februarie 2021, aduce realizări profesionale pentru nativi, care au un noroc neașteptat la bani. 

Astrologul de la Pro TV prevede noroc și în viața sentimentală a unor zodii, care se bucură de o relație liniștită cu partenerul lor de viață.

Vibrația zilei este 5 și nativii trebuie să aibă curaj să se aventureze. Află care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Neti Sandu: marți, 23 februarie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Se anunță o zi cu venituri financiare destul de mari, însă depinde de tine să te descurci cât mai bine în afaceri pentru a avea câștiguri uriașe.

Taur

Te vei face remarcat cu ajutorul unui nou proiect, o relansare care să-ți aducă succesul pe care îl meriți.

Gemeni

Poate semnezi un contract cu un partener străin și o să poți dezvolta o afacere profitabilă anul acesta, mai ales că ai multe idei cu care să revii în forță.

Rac

Prezenșa unei anumite persoane îți va aduce liniștea interioară de care aveai nevoie, mai ales că ți-ai făcut multe griji în ultima vreme și simți că ți-ai epuizat toate resursele.

Leu

Ești aproape de semnarea unui contract și ai șansa de a ieși mai mult în evidență, ca să obții notorietate.

Fecioară

Poate un angajator îți va oferi mai multe beneficii decât la actualul job, unele pe care nu le-ai putut obține până acum.

Balanță

Relația cu partenerul de cuplu devine din ce în ce mai frumoasă, poate ați depășit anumite lucruri care impuneau o oarecare distanță între voi.

Scorpion

Vei putea face o investiție majoră, de unde vei obține venturi mari. Poate investești banii într-o casă, mașină sau chiar o vacanță, dacă ai curaj să pleci departe.

Săgetător

Rezultatele de la examene sunt foarte bune și poți merge mai departe cu studiile. De asemenea, astăzi semnezi câteva acte importante.

Capricorn

Se poate să obții niște fonduri care să te ajute să începi o afacere sau chiar mai multe, dacă ești bun în ceea ce faci. Ideile tale îți vor aduce venituri mai mult decât satisfăcătoare.

Vărsător

Ideile tale se vor materializa și te vor ajuta să consturiești mai multe lucruri pe tot parcursul acestui an.

Pești

Apar lucruri noi în viața ta, care o să-ți aducă un echilibru. Îți vei putea găsi liniștea și fericirea, ai niște revelații și descoperi noi lucruri despre tine.

Despre autor: Andreea Stanaringa este redactor pe zona de Lifestyle la Fanatik din septembrie 2020. A debutat ca realizator de recenzii pentru Booknation.ro, apoi a contribuit la scrierea articolelor din zona relațiilor internaționale pentru 45north.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă