Horoscop Neti Sandu pentru luni, 27 septembrie 2021. Vești amestecate pentru Gemeni

1 lună in urmă 14

De asemenea, cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că Mercur este retrograd, fapt care duce la repararea unor situații. Toți avem niște restanțe.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 9, ceea ce înseamnă că semnele zodiacale pot să se depășească pe ele însele în această zi.

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 27 septembrie 2021, pentru toate

Berbec

Până acum te-ai înțeles bine cu partenerul de viață, dar de acum înainte ies la iveală discuții ciudate. Poate pentru că s-a strecurat neîncrederea. Trebuie reparată situația.

Taur

Sunt niște lucrări de făcut pe acasă. E cazul să puneți umărul cu toții, să faceți treabă bună, nu de mântuială. E muncă serioasă.

 luni, 27 septembrie 2021. Nativul Pești ajută pe cineva drag, Scorpionul e stresat

Program TV luni, 27 septembrie. Ce transmisiuni sportive şi filme puteţi urmări

Gemeni

Veștile sunt amestecate, dar din fericire, poți alege părțile bune. O zi în care faci planuri pentru o viață de cuplu mult mai bună.

Rac

Se anunță o zi în care te gândești mai mult la sănătate, poate ai o programare la medic. Poți merge la doctor și preventiv, deși nu te supără nimic.

Leu

Se semnează niște acte pe care le așteptai de ceva vreme și uite așa poți avansa cu o lucrare la muncă, la școală sau în particular.

VIDEO Cum a reacționat uriașul Fatih Terim, după primul gol marcat de Olimpiu...

Fecioară

Relația cu rudele apropiate se poate reface, să mai știți unii de alții. Poate e nevoie să vă oferiți ajutorul, asta dacă e cazul.

Balanță

Comunicarea devine mai bună atât cu partenerul de cuplu, cât și cu rudele, cu colegii. Reușești să te armonizezi și cu prietenii perioada asta.

Scorpion

Primești oferte de lucru, pot fi chiar și colaborări. În felul acesta te poți bucura de un plus financiar să achiziționezi tot ce îți trebuie.

George Burcea, primele declarații despre căsătoria cu Viviana Sposub. Ce planuri are fostul Andreei Bălan

 „Ei sunt echipa săgeată”

Săgetător

Se poate să te implici într-o activitate de binefacere. Astrele te fac să te simți util, dar mai ales să le fii altora de ajutor.

Capricorn

Sunt niște acte care trebuie neapărat semnate, dar pentru asta trebuie să faci ceva drumuri. E posibil să dai și câteva telefoane ca să răzbești în toate.

Vărsător

Cineva apropiat te cheamă prin țară, pe undeva, măcar pentru 1-2 zile. Croiește-ți drum până acolo în primul weekend liber.

Pești

Colaborezi în termeni buni cu o persoană care lucrează cot la cot la tine. Așa ai parte de o zi în care nu lipsesc câștigurile.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă