Horoscop Neti Sandu pentru luni, 10 ianuarie 2022. Vești bune pentru Berbec

2 săptămâni in urmă 28

Vibrația zilei este 1 ceea ce înseamnă potrivit astrologului de la Pro Tv că, nativii vor profita de energia de la început de an.

O zi bună pentru a demara diferite proiecte. Unii primesc vești bune, alții confirmări că le va merge bine.

Berbec

Primiți o veste bună de la cineva. Nu este exclus să fiți invitați undeva la finalul săptămânii. Este posibil să primiți niște bani.

Taur

Faceți calculele pentru ca aveți de plătit tot felul de lucruri. Puteți să vă luați câteva zile libere și să mergeți la munte împreună cu familia. Vă mai relaxați.

Gemeni

Cineva așteaptă un răspuns de la voi în legătură cu o ofertă avantajoasă de muncă. Poate plecați și voi câteva zile la munte, vă mai relaxați.

 Maribel Perez a ”zburat” timp de șapte secunde...

Rac

Apar unele schimbări în viața voastră, dar le faceți față fără probleme. Cineva care a fugit decide să se întoarcă și o să vedeți exact cum stați. Pare serios, depinde de voi câtă încredere îi acordați.

Leu

Aveți destul de muncă, dar sunteți recompensați. S-ar putea să primiți niște vești care să vă pună în dificultate. Nu vă faceți probleme, sunt destule soluții.

Athosul lui Gigi Becali. Reportaj exclusiv Fanatik de la „locul secret” unde patronul...

MATERIALUL ZILEI REALIZAT DE FANATIK.RO

Fecioară

O zi foarte bună pentru curățenie. Aruncați tot felul de vechituri. În plan sentimental stați bine. Lucrurile se pare că s-au așezat.

Balanță

Cineva a greșit față de voi și vrea să repare lucrurile în cazul în care îl lăsați. Dacă voi doriți, s-ar putea ca persoana respectivă să vă rămână aproape în viitor.

Scorpion

O zi foarte bună. Faceți tot ce v-ați propus. Vă reușesc toate demersurile și s-ar putea să aveți niște uși deschise. Cineva vrea să se apropie de voi.

Săgetător

Vă ocupați de studii. Ajutați și copii la școală, dacă au nevoie. Oricum, se obțin rezultate bune. Găsiți persoane dispuse să va ajute și demarați proiectele la care vă gândiți de anul trecut.

Capricorn

Poate primiți vizita unui apropiat. Puteți să vă faceți planurile pentru următoarea perioadă. Aveți o mulțime de persoane care așteaptă să le vizitați.

Vărsător

Aveți de plătit niște facturi, niște restanțe. Poate mergeți și în vizită la niște cunoscuți, că nu ați apucat de Anul Nou.

Pești

Apar vești bune în plan profesional. Primiți și niște bani, așa că puteți să mergeți la cumpărături.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă