Horoscop Neti Sandu: marți, 7 septembrie 2021. Săgetătorul poate începe o relație

1 lună in urmă 16

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru marți, 7 septembrie 2021. Vibrația zilei este 7, iar nativii vor face o alegere înțeleaptă, potrivit astrologului de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: marți, 7 septembrie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Investești niște bani în casă, să aduci un plus de confort. Ai ceva nou de făcut la job și te apuci acum sau după ce revii din concediu, e ceva care necesită concentrare.

Taur

Poate faci niște analize medicale ca să te asiguri că totul este în regulă cu sănătatea. Trebuie să rezolvi cât mai repede niște chestiuni legate de job, să-i oferi un răspuns unui angajator.

Gemeni

Lucrurile merg foarte bine în relația de cuplu și poate decizi, împreună cu partenerul, să vă extindeți familia. Te pregătești de o relansare, un proiect care îți va deschide mai multe uși.

 marți, 7 septembrie 2021. Munca Scorpionului este răsplătită

Cine este Ștefan Doyle de la X Factor România 2021, românul adoptat de o familie din Irlanda. Și-a cunoscut părinții biologici după 30 de ani

Rac

Poate mergi undeva la aer curat, dacă găsești o cazare ieftină. Faci niște achiziții, poate te pregătești de școală sau de un interviu și vrei să faci totul cât mai bine.

Leu

Te ocupi de tot ce este legat de școala copiilor, faci toate cumpărăturile necesare. Apare o modificare la salariu, poate e o creștere sau pot fi niște suplimente pe care să le adaugi la bugetul familiei.

Fecioară

Primești bani și te descurci cu toate cheltuielile din această perioadă. Apar noutăți, se rezolvă niște probleme mai vechi și te apuci de proiectele pe care le planifici de mult timp.

Balanță

Te bucuri de niște privilegii ale unor șefi sau autorități. Sunt câteva lucruri la care visezi de anul trecut, iar acum se întâmplă și o să lucrezi până te echilibrezi complet.

Scorpion

Sunt șanse să-ți găsești ceva de lucru în particular și să-ți sporești veniturile. Pui bazele unei afaceri împreună cu cineva, o persoană sau un cuplu, iar câștigurile tale vor fi mai mari.

Săgetător

S-ar putea să întâlnești o persoană cu care rezonezi pe toate planurile și să aveți o relație. Poate cumperi câteva lucruri care să-ți aducă un plus de confort acasă, pentru job sau școală.

 ”Înseamnă totul pentru mine”

Mirela Vaida, anunț surpriză pentru fanii Acces Direct. Ce decizie au luat producătorii emisiunii

Capricorn

Te lansezi cu ceva nou și acest lucru îți va aduce succes. S-ar putea să pleci la mare, la munte sau chiar în străinătate, să te relaxezi și să te revezi cu persoanele apropiate.

Vărsător

Ai o problemă de sănătate care trebuie rezolvată cât mai repede ca să faci totul așa cum trebuie. Iei o decizie legată de bani, poate îi investești într-o casă, o mașină sau o afacere.

Pești

Se poate să te împaci cu cineva cu care ai avut conflicte mai serioase. Poate semnezi un contract care să-ți asigure un venit în plus și să ai parte de confort financiar.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă