Horoscop Neti Sandu: luni, 27 decembrie 2021. Gemenii sunt în centrul atenției

3 săptămâni in urmă 37

Neti Sandu anunță energie pentru cei mai mulți nativi astăzi, luni, 27 decembrie 2021. Aceștia vor duce la bun sfârșit toate proiectele pe care le au de făcut.

Vibrația zilei este 9, ceea ce înseamnă că nativii vor avea o viziune de ansamblu asupra vieții, spune astrologul de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: luni, 27 decembrie 2021, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Cineva de departe își anunță vizita și vei fi o gazdă primitoare dacă ești acasă. Poate pleci de acum într-o stațiune turistică și vei întâlni acolo oameni cu care ai multe în comun.

Taur

Iei niște bani din bugetul de rezervă și poate îți cumperi o nouă ținută de Revelion. Primești aprobările de care ai nevoie și te poți deplasa acolo unde ți-ai propus.

Gemeni

Ești în centrul atenției și sunt șanse mari ca munca ta să fie apreciată de ceilalți. Primești o propunere de job nou care ar putea fi dificil, dar vin și bani mulți, așa că accepți oferta.

 ”M-aș muta acolo dacă aș...

Rac

Cineva de care îți e dor vine în vizită sau mergi tu la persoana respectivă. Sunt persoane care îți cer diverse lucruri, dar te și ajută dacă ai nevoie.

Leu

Ar fi bine să ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi. Primești bani în plus la locul de muncă și cumperi diverse lucruri pentru acasă, vrei să ai provizii indiferent dacă pleci sau nu.

A apărut numărul de Sărbători al revistei glossy Fanatik. 116 pagini, faimosul pictorial...

A APARUT REVISTA GLOSSY FANATIK

Fecioară

O persoană importantă pentru tine te va căuta și s-ar putea să petreceți împreună Anul Nou. Se anunță bani și faci toate plățile necesare, cumperi diverse lucruri, poate vei avea musafiri și după Revelion.

Balanță

Ai vrea să reamenajezi casa în interior pentru la anul și vei cheltui ceva bani. Primești vești bune și sunt oameni în jurul tău care te ajută și simți că te apreciază.

Scorpion

Poate îți faci bagajele și pleci la drum dacă ai cazare undeva. Cheltui niște bani, cumperi niște lucruri noi prin casă, poate electrocasnice sau alte lucruri necesare.

Săgetător

S-ar putea să apară o persoană care îți propune să vă mutați împreună sau să luați altă casă. Primești bani, dar îi și cheltui, pentru că mai sunt multe de cumpărat.

Capricorn

Se rezolvă niște probleme mai vechi, poate și în plan personal. Faci progrese pe mai multe planuri. Iei bani, dar și cheltui, cumperi lucruri costisitoare pentru casă și pentru cei dragi.

Vărsător

Au rămas niște lucruri nespuse și ar trebui să le spui, să scapi de sentimentul de neliniște. Poate le vei acorda ajutor unor oameni care au nevoie de sprijin.

Pești

Mai e ceva de plătit și rămâi și cu o rezervă, ca să ai după Revelion. Sunt șanse să-ți găsești un job mai bun sau să câștigi mai mulți bani la actualul loc de muncă în perioada următoare.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă