Horoscop Neti Sandu: luni, 22 noiembrie 2021. Taurul pune niște bani deoprte

2 săptămâni in urmă 14

Neti Sandu anunță că luni, 22 noiembrie 2021, va fi o zi cu reușite pentru nativi. Vibrația zilei este 22, astfel că nativii vor multiplica faptele bune, potrivit astrologului de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: luni, 22 noiembrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Îți calculezi bugetul ca să știi ce-ți poți permite să cumperi și la ce trebuie să renunți în această perioadă. Poate colaborezi cu cineva din alt oraș și trebuie să te deplasezi până acolo.

Taur

Se poate să pui bani deoparte ca să le faci surprize de sărbători celor dragi. Te poți relansa în afaceri, ai ce trebuie și sunt oameni pe care te poți baza ca să ai succes.

Gemeni

Un șef vrea să-ți dea ceva de lucru și ar fi bine dacă îți poți găsi câteva ore în particular pentru asta. Poate muncești mult, dar vin bani, chiar dacă nu sunt sume mari.

Rac

Se poate să pregătești o petrecere pentru copii la finalul săptămânii și ai multe de făcut. Te bucuri de o bună comunicare cu oamenii de la locul de muncă, dar și cu prietenii, toți sunt dispuși să-ți ofere ajutor.

Leu

S-ar putea să întâlnești pe cineva chiar la locul de muncă și să aveți o relație armonioasă. Faci schimbări acasă și creezi mai mult spațiu de lucru și de studiu pentru toată familia.

Fecioară

Sunt câteva aspecte legate de școală, de examene care trebuie lămurite, poate situația copiilor. Lucrezi foarte bine cu grupul, iar rezultatul final va fi un produs de calitate.

Povestea fabuloasă a românului plecat din Drumul Taberei şi devenit milionar în SUA....

MATERIALUL ZILEI REALIZAT DE FANATIK.RO

Balanță

Rezolvi situația la bancă, poate achiți niște datorii în caz că ai luat niște bani în avans. Îți intră niște bani și te ocupi de cumpărături.

Scorpion

Iei niște bani din bugetul de economii și poate îți cumperi altă mașină. Ai multă energie, iar inițiativele tale sunt de succes.

Săgetător

Ar trebui să ai grijă de sănătate și să-ți faci un control, pentru orice eventualitate. Te implici în diverse proiecte care te vor pune în valoare și alegi ceea ce ți se potrivește.

Capricorn

Afli despre o ofertă de lucru, un proiect sau o colaborare și te implici dacă timpul îți permite acest lucru. Poți avea grijă de imagine, poate te apuci de sport, faci niște schimbări de look sau în garderobă.

Vărsător

Urmează să primești o promovare, meriți acest lucru datorită eforturilor depuse până acum. Primești bani cu care vrei să acoperi niște cheltuieli și să-ți ajungă și pentru cadouri de sărbători.

Pești

S-ar putea să te lansezi cu ceva nou, dar lansarea propriu-zisă să fie anul viitor, în ianuarie. Poate ai găsit o cazare ieftină și pleci cu cei dragi în weekend sau de sărbători.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă