Horoscop Neti Sandu: duminică, 31 ianuarie 2021. Fecioara găsește un loc de muncă ideal

1 lună in urmă 37

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de duminică, 31 ianuarie 2021, le aduce semnelor zodiacale o stare de visare la lucrurile pe care și le doresc cu ardoare. 

De asemenea, renumitul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că zodiile se gândesc tot mai mult la oamenii de care s-au atașat sufletește. Multe dorințe se vor împlini în această zi de weekend.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 4, ceea ce înseamnă că familia are maximă nevoie de noi. Este foarte important ca semnele să sprijine persoanele dragi din viața lor.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 31 ianuarie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Gașca de prieteni cu care urma să pleci în vacanță s-a cam rupt, nu mai e unită. Ar fi cazul să te gândești dacă mai pleci în excursie sau faci ceva treabă pe acasă.

Taur

Se poate să dai curs unei întâlniri cu cineva cunoscut în mediul virtual. Numai așa îți dai seama dacă este ceva între voi. Te vei calma când vei știi ce simți.

Gemeni

Cineva insistă să-i faci o vizită în altă localitate. Urcă-te în tren sau în mașina personală și rezolvă treburile serioase pe care le ai pe acolo. Ai timp să te întorci până seara.

Rac

Este o zi perfectă pentru a te recupera și relaxa după perioada stresantă din ultima vreme. Renunți chiar și la plimbări și shopping pentru a-ți încărca bateriile.

Leu

O persoană de care te-ai despărțit recent revine și vrea să-i mai oferi o șansă. Iubirea încă există, poate reluați legătura amoroasă, aveți destule motive.

Fecioară

Vești foarte bune legat de locul de muncă. Găsești un alt serviciu, unde să începi chiar de mâine sau o persoană îți dă înapoi datoria.

Balanță

O persoană din trecut reapare în peisaj și își cere iertare. Face tot ce-i stă în putință pentru a repara lucrurile și a pune capăt neînțelegerilor care au dus la separare.

Scorpion

Așteptai de foarte mult timp un telefon din partea cuiva, iar acum sună peste noapte. Ți-ai pus mari speranțe în acest om, crezi că este cel care te poate face fericit.

Săgetător

Vrei de mult să ajungi la rude și la nepoți, iar acum ai găsit în sfârșit timp. Eliberează-te de treburile personale și profesionale și pleacă la drum.

Capricorn

Ziua este dedicată shopping-ului online. Cauți ceva obiecte și lucruri de ceva vreme, iar acum este momentul să profiți de reduceri și oferte.

Vărsător

Este momentul perfect să le întorci vizita unor prieteni. Poate ieșiți la o plimbare prin parc, la aer curat, sau dacă nu e timp suficient, vă sunați pe videocall.

Pești

Lipsa de comunicare te-a îndepărtat enorm de o persoană cu care obișnuiai să faci echipă bună. Nu ar strica să spui lucrurilor pe nume, să îndrepți situația dintre voi.

Alexa Serdan

Despre autor: Alexa Serdan Alexa Serdan este un jurnalist care și-a început colaborarea cu FANATIK în luna mai 2019. În trecut a avut scurte asocieri cu ciao.ro, ultima-ora.ro și hyperflash.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă