Horoscop Minerva 7 februarie 2021. Zi extrem de capricioasă pentru zodia Pești

2 luni in urmă 4

Horoscop Minerva 7 februarie 2021. Sfârșitul se săptămână aduce relaxare pentru cele mai multe dintre zodii. Totuși, pentru Pești, de exemplu, se anunță o duminică destul de capricioasă. Fiți pregătiți pentru mari schimbări de toane, de la o oră la alta. Află ce îți rezervă zodiile în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut.

Horoscop Minerva 7 februarie 2021

Pești – nativii acestei zodii vor avea o zi capricioasă, în care vor trece de la o extremă la alta, de la agonie la extaz. Astăzi nimic nu e stabil pentru Pești a căror stare de spirit este în zigzag. Nici nu e de mirare să te simți așa, mai ales că vei primi vești cu efect contradictoriu.

Regina Angliei a alungat personalul de la palat. Motivul are legătură cu prințul Harry și Meghan Markle

Berbec

Răbdarea este cel mai înțelept mijloc pentru a lua cea mai bună decizie în situația de față. Stai și chibzuiește oricât simți nevoia. Nu te grăbeșe nimeni sa spui pe loc ce gândești.

Taur

Poți să își propui orice! Ai încredere în tine, nu există nici nu pot, nici nu știu, ci doar o singură direcție: spre reușită.

Gemeni

Poate încă mai trebuie să te informezi, să te documentezi din surse sigure înainte de a-ți impune părerea și asta pentru că, odată exprimată, nu o vei mai putea schimba.

Rac

Ceea ce pornești acum va duce ușor spre succes datorită modului foarte optimist în care privești lucrurile. Mobilizarea! Ia-ți cheful din succesele mai vechi!

Leu

Stresul acumulat în ultima perioadă a crescut mai mult decât poți suporta. Ia o pauză, relaxează-te, iar în acest timp încearcă să te rupi de toate și să nu te mai gândești la nimic. Vei începe săptămâna cu mult mai multă liniște!

Fecioară

Incearcă să te conectezi la sursa de energie debordantă a celor de lângă tine, pentru ca ei pot fi foarte stimulativi.

Horoscop 6 februarie 2021

Balanță

Nici dialogul, nici exprimarea, nici lucrul în echipă nu sunt la cote maxime astăzi,. Este posibil să primești critici din mai multe părți. Nu te descuraja, este doar o zi mai puțin reușită.

Scorpion

Fii gata să primești și lucruri noi, pe care nici nu le-ai remarcat înainte. Încearcă să fii mai deschis și vei afla noi oportunități spre succes.

Carpricorn

Îți aduni forțele și te implici într-o competiție acerbă, alături de concurenți redutabili. Azi poți ieși învingător în concursuri, în lupta pentru supremație. Succesul depinde enorm de încrederea absolută în forțele proprii.

Vărsător

Astăzi toate oalele se sparg în capul tău, deși chiar nu meriți asta. Din fericire ai suficientă răbdare cât să discuți cu cei din jur și să lămurești neplăcerile.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă