Horoscop Leu 2022. Domeniul care le va da cele mai mari bătăi de cap Leilor în 2022

2 săptămâni in urmă 13


Horoscop Leu 2022. Dacă te-ai născut în zodia Leu, citește mai jos previziunile astrelor pentru anul acesta. Află cum îți va merge în dragoste, carieră, sănătate și în domeniul financiar. În ce domenii vor avea Leii cele mai mari probleme și cele mai mari realizări.


Horoscop Leu 2022


Horoscop Leu 2022 - DRAGOSTE


Problemele din cuplu sunt tot acolo și vor continua, dar în noul an le vei aborda diferit, pentru că vei avea alte preocupări pe care le vei considera mai importante. Vei căuta mai mult stabilitatea și liniștea pe care ți le poate oferi doar o familie unită și puternică. Și cuplul poate deveni mai solid, pe acest fond de maturizare și schimbare a priorităților. Imaginea ta la nivelul grupului va deveni mai importantă decât motivele de conflict cu partenerul de cuplu.


Horoscop Leu 2022 - CARIERĂ


În noul an, totul se învârte în jurul oportunităților de progres pe plan profesional, de la faptul că vei simți nevoia să-ți asiguri un alt statut, până la abordarea unor domenii diferite de activitate, dar cu care ai avut întotdeauna o legătură profundă, de suflet. Situația este instabilă, fluctuează mult de la un moment la altul, dar șansa ta rămâne reală. Este posibil să apelezi la ajutorul familiei și să-l și primești, cu generozitate.


Citește horoscop 2022 pentru toate zodiile

Horoscop Leu 2022 - SĂNĂTATE


În acest domeniu, lucrurile sunt destul de complicate, așa cum vei avea ocazia să vezi chiar la început de an. Vei avea de suportat limitări ale muncii și eforturilor pe care le poți depune, pentru a rezolva o problemă de sănătate sau a o gestiona mai bine. Începând cu luna aprilie, pot să apară simptome ciudate, semne ale unor afecțiuni de care nu ai suferit niciodată. Au legătură cu digestia, cu asimilarea alimentelor, dar și a lichidelor pe care le consumi zi de zi.


Horoscop Leu 2022 - BANI


Poți beneficia, întregul an, de sponsorizări, bonusuri, scutiri de plată sau reduceri care vin la momentul potrivit pentru tine. Pot crește veniturile partenerului de cuplu sau ale unui asociat care își va permite să investească mai mult într-o afacere comună. Nivelul de trai al familiei, în ansamblu, poate crește, dar cu eforturi mari și cu dăruire. Și veniturile din profesia pe care o ai în acest moment vor crește, dar modest și destul de departe de așteptările tale.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă