Horoscop karmic pentru săptămâna 8-14 februarie 2021. Zodiile de aer primesc vești colosale

2 luni in urmă 5

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 8-14 februarie 2021, zodiile de aer vor primi niște vești uriașe din partea celor dragi, informații cu ajutorul cărora vor putea atinge succese cum rar au întâlnit.

Este cea de-a doua săptămână din luna februarie, una marcată de certitudini, de o aliniere a planetelor pentru mai multe semne zodiacale. Apar oportunități profesionale noi și o serie de situații benefice pentru majoritatea zodiilor.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) primesc vești importante de la apropiați, fie că sunt prieteni sau rude, date extrem de utile pentru ceea ce își doresc să se realizeze din punct de vedere profesional.

Horoscop karmic pentru săptămâna 8-14 februarie 2021

Gemenii și Vărsătorii sunt pe cai mari în această săptămână, în timp ce Balanțele trebuie să fie atente la excese, în special la cele ce țin de comunicarea unidirecțională.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) nu au o săptămână grozavă. Continuă pe karma negativă cu care s-au trezit în aceste an și este bine să nu renunțe la schimbările pe care au început să le facă.

Scorpionii sunt cei mai determinați să demonstreze că se por redresa, însă în perioada următoare vor fi nevoiți să treacă prin noi obstacole.

Săptămână a revelațiilor pentru zodiile de foc

Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară) au o săptămână efervescentă din toate punctele de vedere. Taurii își creionează un nou traseu în viață, iar Fecioarele reușesc să schimbe anumite lucruri în relațiile cu cei din jurul lor, în bine. Capricornii au parte de multe câștiguri mai ales în zona financiară.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o săptămână extrem de interesantă sub aspectul comunicării cu trecutul. Revin anumite evenimente sau persoane în viața lor și trebuie să se remotiveze poate să ierte, să vadă lucrurile cu optica de acum sau pur și simplu să treacă mai departe învățând ceva din lecția trecutului.

Este o săptămână a revelațiilor în special pentru Săgetători și Berbeci, căci ei au de trecut prin cele mai urgente schimbări emoționale.

Dan Suta

Despre autor: Dan Suta Dan Suta este redactor pe zona de Lifestyle la Fanatik. A debutat ca ziarist la Revista Teo, apoi a contribuit la dezvoltarea altor proiecte precum vip24.ro și huff.ro, dupa care a lucrat la siteul de știri b1.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă