Horoscop karmic pentru luna decembrie 2021. Zodiile de foc strălucesc

2 săptămâni in urmă 32

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru luna decembrie 2021, zodiile de foc vor străluci în toată perioada care urmează.

Se ivesc oportunități uriașe pentru mulți nativi, mai ales din punct de vedere financiar. Luna decembrie este o lună bună pentru achiziții, o lună excelentă și pentru cei care vor să pornească afaceri.

În decembrie, multe zodii vor trage linie și vor lua hotărâri extrem de importante pentru viitorul lor. Lucrurile o vor lua pe făgașul normal.

Horoscop karmic pentru luna decembrie 2021

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt vedetele lunii decembrie 2021. Berbecii obțin un contract foarte important. Cariera lor cunoaște o turnură favorabilă neașteptată.

Leii sunt prinși și ei cu treabă și au parte de succese pe bandă rulantă. De Crăciun și Revelion, acești nativi ar putea petrece într-un loc departe de casă. De mult meritau o astfel de escapadă.

 cum au apărut Serena și Venus Williams la premiera filmului

Săgetătorii sunt înconjurați de persoanele dragi lor și primesc multe dovezi de afecțiune. Pentru ei, lucrurile vor fi din ce în ce mai promițătoare din punct de vedere financiar.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au puțin de tras până la jumătatea lunii. Sunt puși în ipostaze care nu îi avantajează, dar cu perspicacitatea lor vor face față tuturor provocărilor.

A apărut noul număr Fanatik, cea mai spectaculoasă revistă de sport pe hârtie...

A APARUT REVISTA GLOSSY FANATIK

Racii găsesc soluții pentru a rezolva problemele celor din jur. Scorpionii fac o schimbare majoră în viața lor. Fie își schimbă domiciliul, fie locul de muncă. Peștii primesc bani de unde nu se așteaptă.

Zodiile de pământ, pe karmă pozitivă

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) vor fi pe karmă pozitivă toată luna. Taurii vor încheia niște înțelegeri de care depinde viitorul lor profesional. Fecioarele redescoperă principiile pe care credeau că le-au abandonat aventurându-se în ideile lumii moderne.

Capricornii iau taurul de coarne și fac o alegere vitală, care îi va ajuta și pe cei din jur.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) nu mai pot ascunde ceea ce gândesc. Evenimentele prin care trec îi vor forța să fie sinceri, cu orice risc.

Gemenii se pun în tot felul de situații și apoi se plâng că nu știu cum să iasă din ele. De Sărbători primesc vești bune și își mai revin emoțional.

Vărsătorii și Balanțele sunt feriți de probleme, cu excepția perioadei 10-15 decembrie, când vor fi implicați în rezolvarea unor chestiuni dificile.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă