Horoscop karmic 22-28 noiembrie 2021. Se complică situaţia pentru multe zodii

6 zile in urmă 6

Horoscop karmic 22-28 noiembrie 2021. 

Conform previziunilor pentru săptămâna 22-28 noiembrie 2021, zodiile de aer se vor lovi de tot felul de situații tensionate. Lucrurile se vor complica pentru Gemeni și Balanțe, în principiu.

Horoscop 2022. Cele TREI zodii care îşi vor schimba relaţia cu familia. Relaţiile de cuplu trec prin cumpene în această iarnă
Multe semne zodiacale pot fi puse în dificultate pe planul comunicării. Este o perioadă a deciziilor grele pe care le au de luat în special zodiile de aer și de apă.

Horoscop karmic 22-28 noiembrie 2021. Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) trebuie să fie foarte atente la cum comunică în următoarele 7 zile. Gemenii tind să judece greșit anumite lucruri, să se poziționeze față de anumite situații fără să aibă prea multe cunoștințe.

Balanțele pot face din țânțar armăsar supărându-i pe cei din jur. Ar fi indicat să nu se implice în problemele celorlalți.

Cât despre Vărsători, pentru ei se anunță o perioadă extrem de interesantă din punct de vedere amoros. Ei sunt ceva mai feriți de probleme.

Horoscop rune 22-28 noiembrie 2021, descifrat de Voropchievici. Fecioarele primesc bani, Taurii îţi schimbă viața

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) trebuie să ia decizii extrem de importante mai ales pe plan profesional. Racii sunt în așteptarea unor răspunsuri de care depinde viitorul lor apropiat.

Scorpionii trebuie să recunoască anumite greșeli pe care le-au făcut și să-și atenueze karma de agresivitate. Cu calm și răbdare se poate rezolva orice. Peștii sunt puși în dificultate. Au de ales între succes profesional și dragoste.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se simt neînțelese și vor face eforturi mari ca lucrurile pe care le spun să nu fie interpretate greșit. Taurii reușesc să se supere din orice, iar asta nu e tocmai bine pentru jobul lor.

Fecioarele au tendința să se arunce în față cu opinii fără să se gândească la faptul că ar putea face rău cuiva. Capricornii devin ceva mai ponderați. Ei tac și fac.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o săptămână mai liniștită, lipsită de imprevizibil. Berbecii s-ar putea să plece într-o mică escapadă în weekend cu persoana iubită.

Leii se implică foarte mult în sarcinile pe care le au de dus la capăt la serviciu și sunt răsplătiți pentru dedicarea lor. Cât despre Săgetători, aceștia se ocupă de casă. Unii s-ar putea să își renoveze anumite încăperi.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă