Horoscop de weekend 26-28 Februarie 2021: Berbecii vor primi vești de la persoane cu care nu s-au mai întâlnit de mult

1 lună in urmă 6

Horoscopul de weekend 26-28 Februarie 2021. Citește horoscopul de weekend 26-28 Februarie 2021 și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste!

Berbecii vor primi vești de la persoane cu care nu s-au mai întâlnit de mult, iar Racii profită de acest weekend pentru a se relaxa. Iată ce spun astrele și despre celelalte zodii:

Berbec

Primești o veste care te pune puțin pe gânduri, venită din partea unui prieten cu care nu ai mai ținut de mult legătura. Ești gata să acționezi, pentru a rezolva problemele care se ivesc. Sfatul acestui sfârșit de săptămână este să iei în calcul și posibilitatea unei alarme false, poate fi vorba despre o simplă minciună sau o informație falsă care te va alarma degeaba. Fii precaut, apoi rezolva lucrurile cu calm!

Taur

Ai cam rămas fără bani în ultimul timp. Nu vrei să ai datorii, așa că evită să faci cheltuieli care nu-și au rostul sau să te implici în activități unde trebuie să dai bani. Altfel, riști să rămâi cu buzunarele goale, până la următorul salariu. Încearcă să fii mai chibzuit și mai atent la situația ta financiară.

Gemeni

Trebuie să iei o decizie corectă în ceea ce privește locul de muncă. Ești confuz și nu știi în ce direcție să alegi, însă o persoană mai în vârstă din familie îți sare în ajutor și îți va da elanul de care aveai nevoie pentru a te îndrepta exact spre ceea ce ai nevoie și ți se potrivește.

 Rac

Ai trecut printr-o săptămână plină, care te-a epuizat din toate punctele de vedere. Acum e momentul să te odihnești, deoarece în acest weekend nu ai nimic de făcut decât să îți acorzi timp și relaxare cât mai multă, pentru a scăpa de stresul acumulat. Nu îți face planuri pentru weekend, profită și stai acasă, pentru a te odihni cât mai mult!

Leu

Nimic nu îți poate strica acest final de săptămână, pentru că starea de spirit este mai bună ca niciodată. Așteaptă-te la surprize plăcute din partea partenerului de viață, care nu dorește decât să te facă să te simți din ce în ce mai fericit. Apreciază fiecare efort pe care îl face pentru relația voastră!

Fecioara

Propunerile tale nu vor fi ușor acceptate de către ceilalți, lucru care te macină puțin și tot insiști. Insistând, nu faci decât să îi îndepărtezi. Mai bine dă-le timp pentru a lua decizia corectă și a-ți accepta deciziile și planurile la locul de muncă. Împreună, puteți forma o echipa perfectă, iar sarcinile se vor rezolva din ce în ce mai bine.

Balanta

Prietenii tăi te invită la o petrecere în acest weekend, iar tu trebuie să accepți, pentru că, recunoaște, nu ai mai fost de mult la un club, să te distrezi. Trebuie să profiți de momentele libere pentru a te relaxa cât mai mult și a-ți revedea și vechii prieteni, cu care nu ai mai prea ținut legătura. Exisă șansele unei aventuri în acest weekend.

Scorpion

O discuție cu un membru al familiei te va face să realizezi că tot ceea ce știai până acum despre cineva este pur și simplu o minciună. Să nu fii trist sau dezamăgit, dacă porți o discuție cu persoana în cauză, ți se va confesa și vei afla adevărul chiar de la ea. Nu dispera și nu te pripi să acuzi sau să judeci persoanele înainte de a le asculta părerea.

Sagetator

Îți place foarte mult să riști, iar acesta este cuvântul de bază în acest weekend, pentru tine. Ești gata să iei o decizie, care îți va schimba radical viața, așa că sfatul este să te gândești bine înainte de a semna ceva sau de a accepta. Poți regreta mai târziu. Cere, eventual, sfatul unei persoane apropiate, care poate să te lumineze puțin în acest sens.

Capricorn

Îți dorești un salariu mai mare și faci tot ce îți stă în putință pentru acest lucru. Pare a fi un weekend foarte bun pentru negocieri și reușite, deoarece că ai o stare foarte bună și fizică și psihică. Trebuie doar să te implici mai mult în anumite activități, iar banii vor veni îndată.

Varsator

Muncești din greu pentru ceea ce îți dorești și aștepți ca ceilalți să îți valorifice munca. Încearcă să continui să te focalizezi pe ceea ce faci, pentru ca interesul tău să nu scadă. Implică-te în ceea ce ai de făcut și vei vedea că vei obține rezultatele pe care ți le dorești…

Pesti

Munca și toate activitățile din ultima perioadă reprezintă pentru tine un imbold în ceea ce ți-ai propus să faci. Cu cât te implici mai mult, cu atât mai bine, pentru că vei vedea rezultate bune și vei câștiga sume de bani la care nici nu visai.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă