Horoscop. Cum înșală bărbații în funcție de zodia lor, de fapt

1 lună in urmă 1

Astrologii au indicat cum calcă strâmb fiecare bărbat în funcție de semnul sub care s-a născut. Află mai jos care e tactica fiecăruia! Mulți s-au identificat cu cele spus de specialiști.

Cum înșală bărbații în funcție de zodia lor?

Berbec – E mereu ocupat, dar își face timp pentru jumătatea sa pentru că face tot posibilul să nu simtă că e neglijată. E foarte puțin probabil să intervină o a treia persoană. Cu toate astea, dacă se ajunge acolo o să fie vizibil în realația voastră din prezent. Dacă e mereu cu ochii în telefon sau calculator sigur vorbește cu o altă femeie. Nu mai e conectat cu ceea ce însemna în trecut toată lumea lui.

Taur – Taurii au cea mai mică predispoziție la adulter. Dacă sunt într-o relație cu tine, înseamnă că se place mult să se înconjoare cu lucruri care îi aduc aminte de tine. Atunci când nu-și va aminti detalii din viața voastră de cuplu să fii sigură că are pe altcineva.

Gemni – Ei sunt cei mai predispuși la infidelitate, la o distanță foarte mică de Scorpion. Au tendința de a se desprinde și fizic, astfel că încep să lipsească din ce în ce mai mult de acasă, iar lucrurile încep să scârțâie și când vine vorba despre viața sexuală.

Rac – Sunt foarte sensibili și își iubesc sincer partenerul, mai mult decât pe sine. Când încetează să facă poze și filmări cu tine înseamnă că nu-l mai interesează detaliile și amintirile, așa că dă semne că a călcat strâmb sau nu te mai iubește.

Leu – Lucurile sunt simple cu ei: dacă nu-ți mai face complimente și nu te mai copleșește cu iubirea pe care cândva ți-o oferea, atunci e clar că lucrurile nu mai merg și face pași spre retragere.

Fecioară – E extrem de responsabil și îi place să se știe o persoană de bază în orice tip de relație, mai cu seamă în cea amoroasă. Dacă se vede cu altcineva o să sugereze să petreceți mai mult timp acasă și nu o să fie atent la alte detalii ce țin de tine.

Balanță – Sunt persoane echilibrate și adoră să flirteze. Dă semne că a călcat strâmb atunci când nu mai apreciază lucrurile mărunte făcute de tine – mâncare, un cadou, o idee pentru vacanță.

Socprion – E unul din cele mai directe zodii și îi place să spună totul direct, dar diplomat. Poți să îți dai seama că nu te mai iubește pentru că obosește să fie sincer cu tine și nu mai împărtășește povești.

Săgetător – Iubește senzațiile tari și începe instinctiv să-și caute pe altcineva atunci când monotonia a acaparat relația voastră.

Capricorn – Au înșelatul în sânge și dacă îl prinzi cu altcineva cu siguranță va avea o listă de motive cu care să te învinuiască și pe tine.

Vărsător – Sunt instabili din punct de vedere emoțional și își doresc mereu să încerce lucruri noi. Infidelitatea apare când nu au pe cineva relaxat și comod alături de ei. Dacă începe să se îndepărteze de tine sau să împărtășească lucruri, sigur are pe altcineva.

Pești – Sunt foarte sensibili și vor juca rolul de victimă atunci când vor fi prinși în fapt. Aduc drama peste tot unde merg.

The post Horoscop. Cum înșală bărbații în funcție de zodia lor, de fapt appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă