Horoscop chinezesc 5-7 noiembrie. Prin ce trec zodiile la final de săptămână

1 lună in urmă 18

Specialiștii au adus noi detalii despre zodii pentru perioada 5-7 noiembrie. Prin ce trec nativii la final de săptămână? Pentru unii dintre ei se anunță zile extrem de frumoase și pline de surprize.

Horoscop chinezesc 5-7 noiembrie: ce se întâmplă cu zodiile?

Șobolan – în acest final de weekend reușești să aduni prietenii aproape și să organizezi o revedere de neuitat. Aceasta vă va face să vă simțiți mai apropiați decât ați fost vreodată. La petrecere va participa și partenerul tău de viață care se va bucura să te simtă atât de fericit.

Bivol – finalul de săptămână te surprinde alături de familie, lucru care te bucură enorm pentru că îți place stabilitatea. Nu este exclus să te urci în mașină și să pornești la drum cu câțiva oameni dragi, într-o escapadă la munte, ca să uiți de tensiune.

Tigru – îți faci griji că nu ai cu cine să petreci weekend-ul, dar cel mai bun prieten al tău nu te lasă la greu și găsește un plan pentru a vă bucura amândoi de clipe de relaxare. Vă veți distra de minune.

Iepure – te dedici artei și picturii și vrei să te relaxezi făcând ceva util care să te aducă mai aproape de succes. Asculți muzică, bei un vin bun și ai parte de momente de liniște în care te conectezi cu tine. Îți priește această perioadă cu toate că uneori te simți singur.

Dragon – finalul de săptămână te prinde în compania persoanei iubite alături de care îți place să îți petreci timpul. Te aștepți să faci pasul cel mare în viitorul foarte apropiat.

Șarpe – dai casa cu susul în jos și vrei să îți creezi un mediu potrivit pentru creație, dar și pentru relaxare alături de cei dragi. Vrei să te bucuri din ce în ce mai mult de confortul pe care ți-l oferă casa ta.

Cal – vrei să stai cu telefonul închis în această perioadă și să te bucuri de lenevire și clipe în care efectiv nu faci nimic. Simți nevoia să-ți simți respirația și să te conectezi cu tine.

Capră – vrei să îi inviți pe cei din familia ta la o cină fantastică. Chiar tu te ocupi de cumpărături și de prepararea mâncării. Vrei să faci totul de unul singur ca să te simți apreciat.

Maimuță – vrei să lucrezi în acest weekend pentru că nu ai alte planuri și nu vrei totuși să pierzi vremea pentru că și partenerul tău lucrează acum.

Cocoș – mai ai zile multe din concediu și vrei să le petreci alături de bunici și familie. Vrei să te bucuri de toți cât încă îi mai ai.

Câine – vrei să te perfecționezi în artele gastronomiei și să prepari cele mai bune bucate pentru cei iubiți de tine. Este o plăcere pentru tine acest lucru.

Mistreț – primești o veste tristă și vei fi alături de familie în acest weekend ca să treceți cu toții cu bine peste acest eveniment.

The post Horoscop chinezesc 5-7 noiembrie. Prin ce trec zodiile la final de săptămână appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă